Svadobný fotograf, jeseň 2020, Nemšová,Trenčín

2. sep 201911

Viete mi odporučiť dobrého fotografa na fotenie svadby na budúci rok? (jeseň 2020)?

• Dobry den treba uviest presny datum svadby 🙂 moju tvorbu najdete na FB Kyria photography

• Roman Brocko 🙂

• Sponzor fóra
  • @bere_nika  nahliadnite na môj web 🙂

• Dobrý deň, nahliadnite na náš web, ponúkame foto, video aj fotobúdku 😊 Okolie poznáme veľmi dobre a často tu fotíme (obaja sme Dubničania) 😉

• @bere_nika  Dobry den, pozrite si aj moje svadobne fotografie, som fotograf z Bánoviec,

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. 🙂
    V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Pekný deň prajem,rád Vám ponúknem svoje Foto služby, viac info i na mojej web stránke 🙂
    Žilina je blízko i za operatívu ...Fotoklip samozrejmosť , Pozdravujem, Milan

• Dobry vecer. Pokojne nahliadnite do mojho portfolia. V pripade zaujmu rad poslem cenovu ponuku. 🙂

• @bere_nika
    ahoj, pozrite si moje portfolio a recenzie na webe.
    Tomas

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov