Svadobný fotograf (október 2016) v Tatrách

26. mar 201627

Ahojte, hľadáme skúseného svadobného fotografa na 8.10.2016 do Tatranskej Lomnice, má niekto ešte voľný termín? 🙂

• Dobrý deň, skúste si pozrieť moje portfólio. Ak Vás zaujmú, rád doplním ďalšie informácie. Cestovanie nieje problém 🙂

• Ahoj @rachel807 , Tatry sú moja srdcovka. A najradšej s foťákom v ruke 🙂 Jeden krásny pár k tomu a bude to dokonalé! 🙂 Nemám problém sa kvôli fotke aj vyškrabať na skalu. Budem rada, keď si pozrieš moje portfólio (pozri aj fb). Ak Ťa zaujme, ozvi sa. 🙂

• Sme tu pre Vás! 😉

• Sponzor fóra
  • Ahojte, termín mám voľný 🙂
    Kľudne pozrite môj web a ak by ste sa potrebovali niečo opýtať, tak píšte.
    Rád odpoviem 🙂

S pozdravom Radovan Škohel

• @rachel807  Dobry vecer, ak by bol cas a chut pozrite si aj moje foto....asi hlavne tu alebo na fb nakolko web mam v stave aktualizacie 🙂

• @rachel807  Pekný večer prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Pekný deň,

skúste pozrieť aj moje práce. 🙂

Ak sa zapáčia, nemám problém pricestovať...

Termín zatiaľ voľný.

• @rachel807  Dobrý deň milá nevesta, som svadobná fotografka z Košíc, ale chodievam fotiť aj do Tatier. Váš termín mám zatiaľ voľný. Ponuku mojich služieb aj kompletný cenník nájdete na mojej web-stránke. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

• ahoj, neviem ci je volna Zuzka fotografka na tvoj datum, ale ja som si ju rezervovala na buduci jun. ma fotky v Tatrach. http://www.damefotku.sk/svadba/

• @silvia_isti  , ahoj, ďakujem za tip 😉

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• ahoj, pozrite foto, ak sa budu páčiť budem rád ak sa ozvete.

• Banská Bystrica a Tatry okolie - čoby nie 🙂

• máte kabáty? 🙂

• Dobrý deň, veľmi rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj moje web stránky a facebook. Keď Vás moja tvoba osloví, rád Vám odpoviem na otázky. 🙂

• Sponzor fóra
  • Tatry mam schodene, dokonca aj s fotakom v ruke 🙂 moj profil Vam je k dispozicii, ceny mam viac nez priaznive 🙂

• Taktiež vám ponúkame naše služby 🙂

• Dobrý deň
    Váš termín mám ešte voľný. Pripájam ukážku mojej tvorby. Pre bližšie info alebo viac fotiek ma neváhajte kontaktovať. 🙂

• Zdravicko, pozrite si moju stranku, fotky sa vam urcite zapacia. No a potom ma nevahajte kontaktovat 😉

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahoj. Ja ti odporúčam všetkými desiatimi našu svadobnú fotografku Katku Žitňanskú. Pozri si jej fotky su tak krasne a ja aj po svadbe stale sa tesim na jej nove a nove svadobne fotky. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153304376999109.1073741898.106099014108&type=3
    🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝❤️❤️❤️❤️❤️🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

• Dobry,
    Vas termin este mame volny. Dalsie foto a ceny balickov najdete v mojom profile. Pri rezervacii do konca februara mame pre Vas zlavu 10% 🙂

• Dobry den

ano mam volny termin. Ak vas moja praca zaujala mozete ma kontaktovat.

Miro

• Dobrý deň, termín mám voľný viac info na webe
    v prípade záujmu a otázok ma neváhajte kontaktovať!

• termin mame zatial volny, bližšie informácie na požiadanie alebo na webe 🙂

• Volny termin aj tu 😉

• Dobrý deň, Váš termín máme voľný. Našu prácu si môžete pozrieť na našom webe alebo blogu. V prípade záujmu nás kontaktujte, radi poskytneme bližšie info.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov