Svadobny fotograf v termine 30.5.2015 v SNV?

8. dec 201415

Ahojte, hladam sikovneho fotografa/fotografku na 30teho maja na nasu svadbicku. Je tu este niekto s volnym terminom? 🙂

• Vas termin mam volny 🙂

• Termín zatiaľ voľný 🙂

• @yanushka87  Ahoj, termin volny cestovne v cene 😉

• Sponzor fóra
  • 😉

• Ahoj, skús pozrieť moje portfólio aj na mojej fb stránke. Možno Ti môžem ponúknuť to, čo hľadáš. 🙂 Pre viac info kľudne píš.

• @yanushka87  Dobrý deň, skúste si pozrieť aj moju prácu na internetovej stránke. Doprava do SNV z Lipt. Mikuláša nie je problém.

• Dobrý deň.
    Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie.
    S pozdravom

• Skús kontaktovať Plutofoto Tomáš Hudáček, je zo SNV 🙂

• suste pozriet moju pracu, cennik zaslem do IP

• Termin mam zatial volny. Cestovne naklady v ramci Slovenska v roku 2015 neuctujem. Viac informacii mailom, alebo na mojich www strankach 🙂

• Nas fotil Matus Pramuka a sme velmi spokojni. Pozri si album... 😉

• Matus Pramuka je dobry fotograf vezmite si ho

• Velmi pekne Vam dakujem za Vase ponuky, pozeram, ze je tu nespocene vela talentovanych a sikovnych fotografov. Dakujem Vam za Vas cas a ponuky...fotografa sme si uz nasli a verime, ze budeme spokojni. Drzim palce v kariere 😉

• @markolino  
    @ramsu   Matus je super fotograf avsak uz nema volny termin 😉 ale dik za radu..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov