Svadobný kameraman a fotograf

Hľadám šikovného kameramana a fotografa na svadbu na jún 2019 na Orave, samozrejme aj v rozumnej cene... Vďaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulka3007 zdravim vas. fotograf, ktory teraz foti za "rozumnu cenu", bude v juni 2019 fotit urcite za vyssiu. takeho nie je realne zatial hladat, to mate podla mna cas tak do januara 2019. v "rozumnej" cenovej relacii zozeniete hocikoho aj tesne pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulka3007 pripajam sa k odpovedi kolegu vyssie, ale premyslam ci to nie je len preklep. ci naozaj hladate na 2019 a nie nahodou na 2018. hladat fotografa na jun 2018 by bolo mozno uz aj neskoro, ale na 2019 je to zasa prilis skoro. tak mozno len napiste, ci to naozaj sedi. moj druhy koment je k tomu, ze kazdy povazuje za "rozumnu cenu" nieco ine, tak mozno skuste napisat co je pre vas rozumna cena, urcite dostanete viac relevantnych ponuk. ak si pozriete ostatne vlakna, zistite, ze slovensky standard na vacsinovo akceptovanu kvalitu (zasa vyslovene subjektivne hodnotenie) je niekde okolo 500-600e. Najdete aj ovela drahsich a najdete aj ovela lacnejsich, potom uz zalezi na inych faktoroch ako vybrat fotografa. ked uz som pisal o inych vlaknach, tak si neodpustim skepsu pri tych ovela lacnejsich nez je standard - pozrite mozno clanok http://marosmarkovic.sk/hladam-lacneh... su tam linky na skusenosti ludi priamo tu na portali moja-svadba.sk
Odpovedať
Dík, chalani, za Vaše postrehy. Áno, hľadala som na rok 2019 a taktiež potvrdzujem,to, čom som aj v mojom príspevku napísala v rozumnej cene.. Našla som, a aj v rozumnej cene na rok 2019. Preto ukončujem tento príspevok..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?