Svadobný kameraman v Galante. Poraďte

Ahojte vyberame kameramana a preto by som sa chcela poradit s kym mate dobre skusenosti a s kym nie. Alebo koho ste si vybrali ;-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj. Urcite neodporucam Klca zo Serede.
Odpovedať
ahoj ty si ho mala ?
Odpovedať
ahojte, určite nemajte kameramana z Dunajskej Stredy, Bertok Studio. to je nekvalitné, my sme ho na svadbe mali , vypýtal od nás 10000 Sk za 4 DVD, to je len surovo nahraté, bez žiadnej grafiky, kazety sme museli dať ešte raz prerobiť, takže ešte plus 4000 za prerobené DVD. V Čiernej Vode je výborný kameraman, volá sa Kristián Molnár, je výborný, prerábal nám tie DVD čká, za ktoré sa absolútne nemusíme hanbiť..žiaľ kontakt už na neho nemám...ale viem, že je veľmi vyhľadávaný :-)
Odpovedať
Ahoj a o kameramanovi z Tomasikova - p. Papay o nom si nepocula nic ??? :-.
Odpovedať
Mohli by ste aj mne dakeho dobreho kameramana v tejto lokalite poradit. Za kazdy typ dakujem ;-)
Odpovedať
Ahojte, my asi skusime rentis studio, nemame na nich sice ziadne referencie (ak niekto ma, prosim, sem s nimi), no su to Seredcania, bratovi kamarati a maju (myslim) slusnu cenu. Radsej budem mat fotky a film od mladych chalanov (rocnik 87) ako od nejakeho studia ala Klco. Ale na fotenie pred sobasom sa nam crta niekto iny, tychto planujem iba od obradu do rana :).
Odpovedať
Ahoj pallacinka, da sa niekde na nete pozriet ich praca =-)
Odpovedať
Profilova fotka
to smejulienka: prečo nie Klča zo Serede? My budeme mať jeho ženu ako fotografku
Odpovedať
jej to som rada ze sa to tu rozrastá a o mojom kameramanovi nevie nikto nic ivetapa a koho budes mat make-up Ja budem mat foto z Mocenku je tam aj kastiel tak to budem mat vsetko spolu a maju dobru cenu aka nam vyhovu a videla som ich pracu a pacila sa mi su sikovny
Odpovedať
Mirkao v Mocenku sa za fotenie stadby katiel plati alebo sa moze fotit volne?
Odpovedať
AHOJ aemitka ;-) je to zadara ale da sa tam vyuzit iba park kastiel je kapanek rozbity
Odpovedať
@mirkao fotografa z mocenku, alebo fotografa z kastiela v mocenku? (mneniekedy treba polopatisticky :-D :-D :-D vysvetlit...dik) @ivetapa pani klcova je mila...hlavne sa treba uvolnit, a to plati pre kazdeho kto sa postavi pred objektiv..je jedno, kto ta foti... ich fotografie sice nie su moja salka kavy, ale npar. svagrovci ti maju celkom vydarene atelierove fotografie...niektore drobne chyby (ako chybajuci kusok pozadia vsak nedokazem utolerovat)... exterieri som nevidela, len to, co maju vo vyklade, a to tiez nie je az taka hroza...neviem sice kolko fotografii dostanes ako vystup, ake mas predstavy a naroky...takze to je individualne... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to mirkao: kozmetičku budem mat zo Sale - Olgu, ona my uz raz robila make-up a bola som spokojna to lomnicka: videla som par ich fotiek a celkom dobre, budeme ich mat na CD, pytala som sa asi kolko zaberov - povedala, ze menej ako 100 sa jej nepodarilo. A este nam asi 20 upravi a tie nam da vyvolane. Budeme sa fotit asi v atelieri, u nej v zahrade (ma doma "botanicku") a mozno este niekam vybehneme.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... toto su foto od pani klcovej a co o mojom kameramanovi nikto nic nepocul? lomnicka fotografka je z mocenku a je tam aj kastiel takze nas bude fotit tam a ak bude zle pocasie tak u nej v ateliery. ivetapa a ona pride aj za tebou domov alebo to robi iba v salone ak ma salon a nevie niekto o dobrej kozmeticke z GA ale fakt dobrej
Odpovedať
Profilova fotka
mirkao - neviem ci chodi aj domov ta kozmeticka ale skusit to mozes, ak chces poslem ti kontakt do IP
Odpovedať
ivetapa-mozes mi ho poslat a kolko ma rokov a ake ma ceny ?
Odpovedať
Profilova fotka
mirako - mas IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sorry preklep mirkao ;-)
Odpovedať
@mirkao ad kastiel: idem mrknut na internete ako to tam vyzeraaaa... ad foto klco: ale to je len zlomok fotografii, ktore su na tomto fore od foto klco... a tento par fotila konkretne pani klcova? lebo z foto klco chodili volakedy aj ini fotit, nie len ona...neviem, ako je to dnes... svagrovci maju celkom vydareny atelierovy album... keby som mala vyberat a sudit len podla tohto jedneho albumu a nespokojnej zakaznicky, tak si ich asi nevyberiem..preto by bolo fajn pridat aj ine albumy na porovnanie (nie pre mna a nie kvoli mne, ale kvoli ostatnym)... takze: foto klco: ee, elko69, evulavilko, drimajova, lena 25 ?( súdim podla pozadia a póz), kvetinka, lunika, martinaroland, micusik, mimaarud, monicccaa, monika 2 ? (súdim podľa stĺpa), polinko ? (súdim podľa stĺpa), ak by ste boli zvedave na pracu fotografov v trnave, tak http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... na tejto strane som vyvesila zoznam albumov podla fotografov i miesta fotenia...prijemne pozeranie..
Odpovedať
@ivetapa ako som pisala vyssie, tak svagrovci maju vydareny album...fotili sa v atelieri...ci dostali na cd stovku fotiek, tak to veru neviem...ale nejakych 20ks maju vyrobenych a zalozanych v albume... pani klcovu som videla pri praci..je velmi mila, sikovna, akcna... chodim si k nim davat vyrobit fotografie... otazka vyberu fotografa je na kazdom z nas..kazdemu sa paci a vyhovuje nieco ine...hlavne je, ako som uz pisala, aby ste boli pred objektivom uvolneni...chlapi sa vacsinou neradi fotia (o mojom to neplati :-D )...neviem, ako ste na tom s fotenim vy...hlavne netreba byt nervozny...uvolnene a vzdy s usmevom... :-D :-D :-D kde presne sa budete fotit? myslim atelier v seredi? exterier kde? tiez v seredi?
Odpovedať
lomnicka ja som to dala iba ako priklad nie jednostrannu krytiku
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dik za pripomienky, fotit sa budeme asi v atelieri, si u nej v zahrade - ale to je otazne, a niekde vonku, ja by som najradsej isla do NR, fotky z okolia hradu sa mi straaaaaasne pacia
Odpovedať
@mirkao nebrala som to ako jednostrannu kritiku...len som pridala dalsie albumy pre porovnanie :-) to je vsetko... ;-)
Odpovedať
ty kono ty tu musis travit vsetok svoj cas (lomnicka) tie tvoje zoznamy no sila a na mojich zoznam nemas ;-) :-)
Odpovedať
@mirkao nie...zoznam som vytvorila, davnejsie...uz ho len doplnam.. ;-) chodim si počítať, pokecat, poradit, ak nieco viem.. :-N keby som mala na tvojich, tak ti napisem...ale nemam..kameramanov mam dvoch...ja neviem, co sa inym paci, aku maju predstavu a naroky...tak sa tazko radi...viem akurat tak posunut kontakt..to je vsetko.. ;-)
Odpovedať
ahojte no som spokojna s nasim kameramanom to dopadlo fajn na zalohu nam dal doklad co sme sa bali ze nam neda. a uz aj na fare sme objednany na tuto sobotu a na vikend doriesim aj fotografku zatial vsetko klape
Odpovedať
@mirkao super, ako ti to odsypa :-) aj vam kameraman ukazal nejaku svoju robotku? drzim palceky pri ostatnych vybavovackach a zhanackach... :-)
Odpovedať
no jasne boli sme u neho a mal super videa aspon nas hned na prevy raz oslovili
Odpovedať
@mirkao ako sa dari s vybavovanim? posles mi, priosim do ip kontakt na toho fotografa...dik...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
...ahojte nevestičky z Galanty a okolia... ...ja viem, že sa tu už niektorí kameramani a fotografi spominali... ...neviete mi poradit, niekoho dobrého, s kým ste boli fakt spokojné... ..vopred ďakujem...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?