Svadobný klip a foto - Malacky a okolie

Ahojte, planujeme mat malu svadbu (15-20 ludi) stylom obrad niekde v exteriéry a na tom istom mieste aj obed a kratke posedenie. Predstavovala by som si to ako par momentiek-fotiek,kratkych mini videi/highlightov z obradu a posedenia, par spolocnych fotografii a z toho potom aj kratucky videoklip. Uvitala by som niekoho s prijatelnou cenou vzhladom na trvanie celej "akcie" (pocitam cca 2-3hodiny), viem si predstavit spolupracu aj s niekym, kto je mozno v tomto mierny zaciatocnik a bola by to tiez prenho moznost ziskat dalsiu skusenost 🙂 ak mate nejake tipy na niekoho,budem vam velmi vdacna, najlepsie okolie Malacky, Lozorno, Modra
Odpovedať
Profilova fotka
Môj príspevok berte ako radu, ak ste rozhodnutí pre takéto riešenie ja vám ho nechcem meniť. Ak vám nezáleží na fotkách ani videu voľte riešenie - lacný amatér, video, fotky všetko v jednom - iba vedzte, že ani jedno nebude stáť za nič a zistíte, že ste vyhodili peniaze. Ak vám na niečom z toho záleží, vyberte si jedno a zavolajte niekoho kto to vie robiť. Čím je na svadbe menej ľudí je oveľa náročnejšie urobiť pútavý výstup. p.s. 2-3 hod. to nebudú.
Odpovedať
@tonobalucha v prvom rade dakujem za radu nakoľko naozaj o tychto veciach nemam prehlad a rovno sa spytam na kolko hodin odhadujete fotenie/tocenie? Obrad pocitam cca hodinu aj s celkovym prichodom hosti, dajme tomu hodina kym sa najeme a hodina na odfotenie nejakych spolocnych fotiek a podobne 🤔
Odpovedať
Profilova fotka
A kedy mate svadbu, pozrite si moju prácu, som od TT. Www.ebaphoto.sk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@titus4 My Sme robili teraz cez vikend podobnu svadbu, teda okrem obeda. Rano sme prisli, natocili a nafotili pripravy, nech sa zachyti ta slavnostna atmosfera. Potom sme vybehli von a za cca hodinku sme spravili pekne zabery. Potom uz len obrad a spolocne fotenie s rodinou. Kedze sme vedeli ze to nebude tradicne natacanie a fotenie tak sme tomu prisposobili styl a snazili sa "nachytat" zabery aby bolo z coho robit. Aj z malej svadby sa da vykuzlit pekne foto&video len treba vediet ako :) Ak chcete mat pekne zabery tak urcite by som volil profesionala, predsalen pri mensej, kratsej svadbe nieje moc priestor na chyby lebo potom to uz nemate kde dohnat.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade záujmu nás kontaktujte, tvorbu nájdete na webe 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@titus4 no je to určite pol dňa. Ale aby ste si nemysleli, že cena sa stanovuje podľa počtu hodín, či už natáčania, alebo dĺžky videa (teda aspoň z mojich skúseností, nadšení amatéri sľúbia všetko). V každom prípade 2v1 je veľké riziko, aj keď nepochybujem, že ponuky dostanete. Prípadne ak nemáte rozpočet skúste na FB TFP fotenie, ale výsledky sú často lotériou.
Odpovedať
Profilova fotka
@titus4 pozrite si aj moje svadobne fotografie
Odpovedať
Písala som súkromne správu 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?