Zháňam fotografa na svadbu?

Ahojte zháňam fotografa na svadbu termín 20.10.2018, fotenie a prípravy v Trnave, ale obrad plus hostina v Bratislave. :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silviaaa92 Pekný deň prajem. Keďže ste sa dali na náročnú úlohu, ktorou výber fotografa nepochybne je, dovoľte, aby som Vám dal základnú radu. Mohla by Vám pomôcť zorientovať sa v desiatkách ponúk, ktoré teraz pristávajú vo Vašej schránke. Ujasnite si, či chcete fotografa na fotenie celého svadobného dňa alebo iba na portréty. Ak iba na portréty, nemusíte vôbec hľadať na svadobných portáloch, hľadajte portrétneho fotografa. Portréty dnes fotí prakticky každý fotograf, pretože je to najviac predávaný artikel. Ak však chcete mať hodnotnú spomienku na celý deň, musíte nájsť takých fotografov, ktorí veľmi dobre ovládajú viacero úskalí fotografického remesla. Takých, ktorí vedia používať správnu techniku v správny okamih, vo veľkej rýchlosti a zhone a zároveň vedia do fotografie vložiť kus svojho vnímania. Keď takých nájdete, žiadajte na posúdenie výsledky celodenných fotení a následne si ich dôkladne prezrite. A od každého si prezrite niekoľko celých svadieb. Až vtedy totiž zistíte, či svadba, ktorá vás zaujala, nie je iba výsledkom krásneho prostredia a krásneho páru. Až vtedy zistíte, či ten fotograf, ktorý Vás pôvodne zaujal úžasným výberom toho ozaj najlepšieho, čo kedy vytvoril, je schopný zvládnuť aj tú časť práce, ktorú väčšinou dobrovoľne neukazuje. Dobrý fotograf dokáže zaujímavo nafotiť aj menej príťažlivú svadbu. Ak natrafíte na lacného fotografa, ktorého fotky sa Vám budú páčiť, uvedomte si, že amatér vám urobí dobré fotky iba v ideálnych podmienkach, profesionál to dokáže za každých okolností. To je tá pridaná hodnota, za ktorú sa platí viac. Ďalšie informácie Vám posielam do správy.
Odpovedať
Profilova fotka
@silviaaa92 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín mám voľný, skúste pozrieť moju prácu, na otázky rada odpoviem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám voľný. Posielam ponuku do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, skúste pozrieť moje práce. Váš termín mam zatial volny. Simona
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry deň, v prípade záujmu si skúste kliknúť na moju webovú stránku, nájdete tam aj portfólio aj cenník služieb.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer, budem rad ked nahliadnete aj do mojho portfolia tu alebo na mojej webovej stranke. :-) V pripade zaujmu Vam poslem aj cenovy odhad.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?