Zháňame fotografa na svadbu 17.9.2016 v Šali a okolí

7. máj 201680

Zháňame fotografa na svadbu v Šali a okolí...ďakujem

• Dobrý deň . 4 jún mám ešte voľný. Prikladám malú ukážku,viac info na mojom webe alebo Fb.Ak by ste mali záujem,prípadne nejaké otázky,kontaktujte ma prosím.Ďakujem.S pozdravom Ivana T

• Dobrý deň
    Termín mám voľný a ceny určite zaujímavé ak by vás zaujímala ponuka pozrite webovú stránku. Pri kontakte sa určite nezabudnite pýtať na možné zľavy. Ceny nájdete priamo na webe.

• Dobrý deň, aj ja mám tento termín ešte voľný, vedela by som za Vami pricestovať. 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň ak by ste mali záujem sme tu pre vás 😃

• Dobrý deň, váš termín mám zatiaľ voľný, kľudne napíšte správu 🙂 Pochádzam z Galanty, takže Šaľu mám na skok. Nájdete u mňa aj novinku v podobe USB boxu, s ktorým budete mať svoje svadobné fotografie vždy poruke 🙂 Takisto spolupracujem aj s úžasnou vizážistkou a skvelým kaderníkom, môžete mať 3 muchy jednou ranou ako sa hovorí 🙂 Pekný deň

• Dobrý deň, ponúkam svadobné fotenie, pripadne aj svadobnú výzdobu, viac info a foto v profile.

• Termín mám zatiaľ voľný ... podrobnosti som poslal do IP ... je to už iba na Vás

• Dobrý deň, ponúkam svoje služby, viac info v profile 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov