56 hosti na svadbe

Profilova fotka
ahojte,mate tu niektora taky pocet hosti?
Odpovedať
1
2
Ahoj, ja mám 50 hostí.
Odpovedať
Profilova fotka
@dufia ako budes riesit keby sa stalo ,ze viac ako polovica nepride ? alebo ak ti niekto vypadne nahradzas ho niekym?
Odpovedať
@morandia predpokladám, že väčšina príde. Nerozmýšľala som, že by viac ako polovica neprišla. Ja budem pozývať na svadbu asi tak 6 týždňov vopred, tak si myslím, že každý si dokáže zariadiť svoj čas na to, že príde a určite už budú v rámci rodiny predpokladť, že ich na svadbu budem volať. My ich nepozývame na futbalový zápas, ale na našu životnú udalosť :-) a je dosť neseriózne, aby mi niekto neprišiel na svadbu bez vážnych príčin. Našťastie väčšina hostí je moja rodina, s ktorou mám veľmi dobré vzťahy, tak predpokladám, že prídu všetci. Čo sa týka našich priateľov a známych, tak tí si určite nenechajú ujsť našu svadobnú udalosť, lebo už viac ako rok čakali na to, že bude svadba ;-) a už len zo zvedavosti prídu :-) Určite, ak mi niekto povie, že nepríde, tak nebudem nikoho nahrádzať. Ak Ti môžem poradiť, tak pozývaj na svadbu v dostatočnom predstihu a požiadaj pozvaných hostí, aby Ti napr. najneskôr 4 týždne pred svadbou potvrdili účasť.
Odpovedať
Profilova fotka
@dufia no my uz sme pozvanky rozdali a tiez su to ludia z rodin a pod. cize ti najblizsi ...
Odpovedať
@dufia No ak mám pravdu povedať, tak odporúčam pozývať aj 2 mesiace dopredu, aby @morandia nedopadla tak ako my. Z priateľovej rodiny bolo pozvaných 30 ľudí, vedeli o tom min. 6 týždňov dopredu a z tých všetkých príde 5 ľudí, bez ohľadu na to, že ide o životnú udalosť. Nikto nie je ochotný zmeniť svoje plány a to ako rodina spolu celkom vychádzajú.
Odpovedať
Profilova fotka
@jadodowa no my uz mame pozvanky rozdane davno a to mame svadbu 26.7.14
Odpovedať
@morandia skús ich obvolať, či potvrdzujú účasť na svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@dufia no to mam aj v plane... do svadby su 2mesiace..nie je to este skoro obvolavat? za tie 2mesiace sa moze stat vselico
Odpovedať
@jadodowa Fíha, tak to by ma asi aj urazilo a sklamalo :-( A aj povedali príčinu prečo neprišli?
Odpovedať
@morandia Asi stačí mesiac. Ak Ti odriekne zopár ľudí, tak aj svadobná hostina sa dá ešte tomu prispôsobiť. Máš také indície, že by Ti niekto neprišiel na svadbu? Pozývali ste osobne alebo ste poslali oznámenia poštou?
Odpovedať
Profilova fotka
@dufia všetko osobne..nevyjadrili sa tak ,ze by neprišli ,ale nebolo to ani také ,ze môžem snimi počítať na 100%....len nechcem aby to dopadlo tak ,ze budeme nemilo prekvapení
Odpovedať
@morandia žiaľ, to už asi neovplyvníš :-( Treba myslieť optimisticky a spoliehať sa na ľudskú zvedavosť, lebo každý je zvedavý na krásnu nevestu :-) Viem, že častou príčinou, že niekto nepríde, sú financie, lebo treba šaty, účes a aj priniesť nejaký ten svadobný dar :-| . Snáď Ťa Tvoja rodina podrží a bude s Tebou v Tvoj veľký deň. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dufia tak dúfam,ze prídu...ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
baby nie je 50hosti na svadbu malo? asi divna otazka,ale ja mam stale taky pocit,ze je to malo na svadbu v ktorej ma byt zahrnute vsetko od vyzdoby po menu ,torty ,hudbu a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my budeme mať tiež hostí a do toho sme už zarátaní my dvaja, DJ, starejší, fotograf s kameramanom čiže všehovšudy nás bude len 45 :) voláš len tých ľudí ktorých chceš mať na svadbe a aj keby ich bolo 20 tak keď sú to pre teba dôležití členovia tak ani to nie je málo.
Odpovedať
Profilova fotka
nejak to tam nedalo že budeme mať tiež 50 hostí :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
@sonkam Ahoj,no my tiez tak ze do toho poctu uz sme zaratani aj my a fotog.,kameraman,dj
Odpovedať
@dufia 8 ľudí ide na svadbu presne v tom istom čase na opačnú stranu republiky a druhí majú buď štátnice, sú po operácií, musia ísť na dedinské slávnosti a pod. katastrofa.
Odpovedať
Profilova fotka
no mne sa to tiez zacina menit a to ide o bratrancou ... :-(
Odpovedať
@jadodowa@morandia to mi je ľúto, že Vám to takto vychádza. Mňa by to tiež veľmi mrzelo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@dufia ale aspon davaju vediet celkom v cas... teraz viem ,kto je naozaj rodina.... teraz sa to ukazuje :-|
Odpovedať
@morandia pre mňa je to dosť zvláštne, že sa takto dokáže správať vlastná rodina. Ja som pred dvoma rokmi oslavovala promócie a prišli mi všetci z rodiny, dokonca môj strýko s manželkou mali inú udalosť z druhej strany rodiny, ale prišli aspoň na chvíľu mi zablahoželať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dufia no mňa to tiež dosť prekvapilo :(
Odpovedať
ja mam 56 :)
Odpovedať
@morandia ak je 50malo..co potom 36 :D Nas je 36 aj s dj - a vydavky mame okrem jedla ako pri normalnej velke svadbe.ale nelutujem.....a vlastne uz ani nema kto neprist...lebo je to len najblizsia rodina :)
Odpovedať
Nás bude 42 :) a pre mňa to už je celkom dosť :-D no, nie som na masové akcie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam 40 ludi a k tomu DJ a fotograf :) je to akurat..blizka rodina a zopar kamaratov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez volame len najblizsiu rodinu a kamaratou co nam za to stoja
Odpovedať
Profilova fotka
A taká otázka máte aj švédske stoly pri takom počte hostí?
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia mi budemem mat tiez nejak tak a poviem ti svedske stoly budu bohateeeeeeeeeeeee:-)) od klobasky, cez salaty az po neviem čo :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?