Ako pozvať len na obrad, ale nie k svadobnému stolu?

Prosím poraďte ako to mám spraviť, ak chcem oboznámiť všetku rodinu o tom, že sa budeme brať, ale rozpočet mi nedovoľuje ich pozvať k svadob. stolu? Bojím sa, že keď pošlem oznámenie pochopia to tak, že automaticky sa pôjdu najesť..
Odpovedať
podla mna treba 2 typy oznameni.. na obrad a k svadobnemu stolu a iba na obrad kde neuvedies info o hostine
Odpovedať
Profilova fotka
neboj sa, snad to pochopia ze budes mat len malu svadbu
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím, že ak nedostanú pozvanie k svadobnému stolu, tak by nemali vôbec očakávať, že by sa mali ísť niekam najesť :)
Odpovedať
ked budem mat hotove oznamka mi poviete ci je to zrozumitelne
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám normálne len oznámenia a tých ktorých som pozvala tak majú aj pozvánku k stolu..ak nemáš pozvánku k stolu tak to je len oznámenie nie pozvanie.. U nás je to aspon takto bezne..
Odpovedať
hádam každý človek už vo svojom živote dostal pozvanie na svadbu a ak nie on osobne, tak určite niekoho takého pozná, kto by mu vysvetlil: oznámenie - len na obrad, kartička s pozvaním k svadobnému stolu - obrad + hostina. možno pre upresnenie a uistenie sa by som poverila mamku alebo niekoho z blízkej rodiny aby zistil, či to všetci správne pochopili... alebo najlepšie, ak ich budete pozývať na svadbu osobne, rovno by som spomenula, že máte len mini svadbu preto nie sú na hostinu pozvaní, no ich prítomnosti v kostole sa potešíte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@strelkyna_koza super, vidis pridas sem oznamka a povieme ti ako by sme to my pochopili :-)
Odpovedať
Nam prislo 5 ludi naviac... pozvanie k svad.stolu dostala manzelova teta s ujom.. a dovalil sa aj bratranec so zenou a troma detmi... a muz s nim volal pred svadbou s tym ,ze vecer sa zastav aj so zenou :-D takze niekedy sa stava ,ze aj ked povies na rovinu najdu sa vynimky...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?