Ako ste zháňali ubytovanie pre svadobných hostí?

Dámy,zhanali ste ubytko pre cezpolných...aké nemilé prekvapenia ste zažili? a ako ste hľadali...po nete, či po známostiach??? :-| :-N
Odpovedať
Ajana, neviem kde máte svadbu, ale ja by som volila ubytovanie tam kde je svadba, pokiaľ je to možné, teda pokiaľ je hostina v zariadení, kde sú aj izby. Vtedy urobia aj lepšiu cenu aj je to praktickejšie. Ak sa to nedá, treba sa popýtať priamo v mieste hostiny, možno budú vedieť niekoho odporučiť, ak ani toto, tak potom príbuzní, známi a až potom by som volila net a vyberala niečo úplne neznáme ;-)
Odpovedať
no, ja som z BA ale svadbu aj hostinu sme robili pri Trencine vo Vrsatskom podhradi - hotel Vrsatec! To preto, aby nebol doma neporiadok a hostinu sme mali v tom hoteli, kde sme boli vsetci ubytovani. Kapacita je 50 ludi a robia tam fakt kraaasne svadby. Mimochodom je to 3* hotel a ceny su super. Pre 70 ludi s komplet celou hostinou + ubytko + ranajky = 83.000 Sk (samozrejme, ubytovanych nas bolo len 50)
Odpovedať
My sme poprosili znamych a blizku rodinu v nasom okoli ;-)
Odpovedať
ajana, budem mat okolo 20 cezpolnych, takze som hladala hotel s ubytkom. Vtedy vychadzaju v ustrety. Keby si to mala na dvoch miestach, moze sa ti stat, ze sa ti ludia postracaju :-) Ak hladas nizsie cenove kategorie v BA, skus hotel rapid, da sa dohodnut na dobrych cenach za ubytko. Inak prelistuj temy. Pisalo sa tu toho vela. Tiez mam odtialto tipy.
Odpovedať
My budeme mat hostinu v hotely kde je hosti aj ubytujeme. Nad 30 ludi dostaneme zlavu tak sa to oplati. Chcem mat vsetkych hosti pohromade, aspon nebude problem s organizaciou v svad. den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Profilova fotka
najlepsie je mat hosti v hoteli kde bude aj svadba prebiehat
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som naprv skusila asi nejakych znamych a az potom na internete hladala..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?