Ako usadiť deti na svadbe?

Máme na svadbe viacero detí vo veku 4 a menej ako 4 roky ( 2,5 roka 3 a mnej) Chcem sa spýtať ako ste to riešili s ich usádzaním.. niektorí mi hovoria že budú sedieť aj tak rodičom na kolenách alebo nebuduú sedieť vôbec tak im ani stoličku netreba a taktiež toho veľa nezjedia takže im porciu jedla zvlášť objednávať netreba... V reštaurácii nam povedali, že nám môžu dať aj decké porcie ale cena bude ako za dospelú lebo je v tom prenájom miestnosti .. Tak neviem ako to urobiť aby sa neurazili niektorí že maju vlastné dieťa na kolenách.. Alebo im len nechať stoličku a jedlo neobjednávať? Nebude to vyzerať zle že je pri stole len stolička/y naviac? Prosím poradte ako to urobiť..
Odpovedať
@zuzankaa2016 ahoj, ja by som určite deti usadila buď na detské stoličky alebo normálne a aj im objednala aspoň detskú porciu alebo druhá možnosť... opýtaj sa priamo rodičov tých detí, oni ti najlepšie povedia, či si budú ratolesť držať na kolenách celý večer a či bude ich dieťa niečo papať
Odpovedať
Profilova fotka
Podobne ako pise @katusyk. Idealne detska stolicka, ak to nieje kocikove babo a jedlo preber s rodicmi. U nas vacsie deti (3,5 a viac) mali detsku porciu, babatka mali svoju stravu alebo dostali od rodicov. Ale pytali sme sa podla mna vopred rodicov, nech kazdy vie co cakat ☺
Odpovedať
dakujem dievčata, asi sa ich rovno spýtam ako to chcú .. oni poznajú svoje deti najlepšie .. :)
Odpovedať
Profilova fotka
pri ich rodičou aj my sme tak boli na dvoch svadbách
Odpovedať
my davame 2,5 rocnym detom stolicku z dovodu, ze nebudu predsa sediet rodicom na kolenach a davame aj detske porcie
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkas17 Aj my sme to mali takto vyriesene.Kazdy mal svoju stolicki bez ohladu na vek,ale mali sme tam synceka ten mal v čase svadby 2r.7m a potom deti,5 a vic rocne.A porcie tiež detské.A teraz si zoberze ak by tam bolo vaše dieťa,tiež by vám.sedelo.na rukách? A asi by to.bolo divne,že jedno srolicku a jedlo ma a druhé nie.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim si, ze je nevhodne, aby deti sedelii rodicom na kolenach. mali by mat stolicku a aj jedlo. mna ako hosta by to urazilo.. viem, ze deti nezjedia toho vela, ale musis sa aj o ne postarat presne tak, ako sa postaras o kazdeho jedneho hosta. a mozno sa bude dat dohodnut s restauraciou, nech ti jedno hlavne jedlo rozdelia na dve male.
Odpovedať
Opytaj sa rodičov, nam povedali, že nemáme v žiadnom prípade objednávať jedlo, že im budú sedieť na kolenách, že stačí len detská stolička ;-)
Odpovedať
Ale nakoniec odniesli vsetci deti domov, lebo boli neposlušné :-D my sme mali 2 deti do jedneho roka a jedného 3rocneho, ale oni prisli len na chvilu
Odpovedať
opýtam sa asi rodičov, ale naši by to mali domov 100 km tak domov asi nepôjdu :D skusim to v reštauracii s tým rozdelením porcie pre dvoch lebo deti mame väčšinou po 2 surodencov s odstupom 1 roka čiže by sedeli pri sebe po dvoch..
Odpovedať
@andreaka11 @henrieta1983 Presne to ako napr rodic dietata ma davat zo svojej porcie a delit sa s dietatom ? Si to absolutne neviem predstavit...napr moja sesternica s muzom maju dve deti 2 rocne a 8 mesacne to obaja budu v kuse ich drzat na rukach ? Alebo aj keby mali iba jedno tak sa budu striedat ? Si to neviem predstavit.. a jasne ked sa hosta opytas treba tvojmu malemu porciu jasne ze ti povie ze netreba ja sa s nim podelim
Odpovedať
Este dodam ze keby ze ja mam dieta a sa ma take niekto opyta ci treba stolicku alebo porciu tak mi to pripada akoby moje dieta ich tam obtazovalo alebo bolo naviac..a jasne ze by som v takom pripade povedala NO NETREBA !!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?