Čo všetko treba mať v detskom kútiku na svadbe?

Profilova fotka
Zeny co vsetko budete mat v detskom kutiku? Pripajam foto kde su niektore aktivity ktore som dnes kupila. Jeden balicek stal 10centov Prosim poradte co dalsie kupit
Odpovedať
Profilova fotka
My tam budeme mať bublifuky, balóny, omaľovánky s farbičkami + nejaké sladkosti, cukríky.
Odpovedať
super nápad, môžem sa opýtať, kde sa to dá kúpiť? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@martina833 obavam sa ze ti v tomto nemozem pomoct, kupovali sme to na burze v zahranici odkial sme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@19martina91 a kolko priblizne na to minies?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali iba omaľovanky s farbičkami a vymaľovávali aj dospeláci :D ale tiež sme mali v areáli detské preliezačky, takže deťúrence si našli zábavu
Odpovedať
Profilova fotka
@diananana mali ste teda svadbu vonku? preliezacky alebo nejaka mala trampolina by bola super pre nas kedze nasa je obrovska do cca 300ludi ale budeme tam len 70 :)
Odpovedať
mali sme v kútiku deti vo veku 2,5-12rokov, od plyšákov,omaľovanky, tabule na písanie, autíčok, bábik.. svadba bola v KD a na toto bola vyčlenená 1 malinka miestnosť s kreslami, takze si ta pooddychovali i dospelí..hračky sme nekupovali, pozičali sme si z rodiny.
Odpovedať
Profilova fotka
@irenamx_ cca 30€. Vsetko uz mam len cukriky dokupim pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
@irenamx_ svadbu sme mali 4. marca v Bašte Pajštún, obrad bol vonku, ale veselica bola vo vnútri :)
Odpovedať
Viem zohnat podobne polotovary na zostavenie obrazkov: zajaciky, tucniaky, sovy a pod. Ak by bol zaujem, napiste mi :-)
Odpovedať
@irenamx_ my tak isto plánujeme bublifuky, omaľovánky, farbičky, fixky, lopty nejaké maličké a potom nejaké lego rozmýšľame, keďže na našej svadbe bude dosť veľa malých chlapcov
Odpovedať
Balony, bublifuky, lego, omalovanky, kriedy a nejake spolocenske hry. Ono je na vyber strasne moc toho ale skor by som sla po hrach, ktore sa moze hrat viacero deti naraz. Tak by sa vyhrali aj same... No musis to cele ladit aj podla pohlavia a veku deti, aby si tam kazde naslo to svoje. Ale myslim, ze ides spravnym smerom no pamataj nikdy nie je toho dost ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Na svadbe sme mali dokopy 18 detí - z toho 9 bolo do 2,5 roka, a ďalších 9 bolo do 10 rokov. V detskom kútiku sme mali pre najmenších detskú šmýkačku, neónové náramky, tabuľu s kriedami, pastelky, omaľovánky, obrázky leporelá, lízatka, cukríky, chrumky, pelendreky, malé krabičkové džúsiky a pod. Detský kútik bola tá najsamlepšia voľba :)
Odpovedať
@khloe_j to ste mali ozaj dost deti :-) My budeme mat len nejakych 8-10 deti a rozmyslam, ci sa mi vobec detsky kutik oplati robit. Lebo predsa len su to peniaze naviac. Kolko teba tak cca detsky kutik stal?
Odpovedať
@bluelovebird detský kútik nám zabezpečila pani vrámci výzdoby sále za 30€, čo nebolo v porovnaní s iným moc drahé :) a všetky deti sme mali aspoň pokope, keďže svadba bola v auguste a sála bola kúsok od cesty... Ani neváhaj a určite detský kútik zaisti :)
Odpovedať
@khloe_j to keby sa aj mne podarilo za take peniaze vybavit by som bola fakt stastna a vobec by som nerozmyslala ci ano alebo nie. Budem to musiet vyzistit ako to je v tej sale, kde budeme mat my svadbu. Dakujem za info:-)
Odpovedať
no predsa co najviac toho:) ono deti sa vyhraju s bars cim len si musis spravit prieskum ake vekove zastupenie deti budes mat na svadbe a potom aj to ci budu viacej chlapci alebo dievcatka a podla toho uz povybras ci omalovavanky alebo lego pexeso balony mozno aj bublifuk by ich vedel dostatocne zabavit je toho dost co pouzit :-)
Odpovedať
To je dolezite prisposobit veci veku a pohlaviu. Ale tak vacsie deti tie sa ti uz tazko budu na svadbe hrat oni tam budu len znudene sediet. No vsak ako pubertiaci. A pre tych mensich treba toho tak no aby sa s tym vedeli prebavkat aj dlhsie. Spolocenske hry, balony, a tak ono to aj zalezi podla toho, kde budete mat svadbu
Odpovedať
Baby z vlastnych skusenosti neradim balony bola som na dvoch svadbach kde ich mali a deti ich pukali a dost to vyrusovalo aj pri svadobnom tanci aj ppcas zabavy hlavne starsi hostia sa vzdy lakali :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak zeny zatial mam nakupene toto vsetko, nejake skladacky pre male aj velke deti a takisto aj bublifuky, kde zohnam lacne omalovanky? Co este kupit?
Odpovedať
Profilova fotka
Omalovanky maju v papiernictvach vsade. Alebo si vyrob doma tie svadobne a budu k teme a originalne
Odpovedať
@irenamx_ podľa mňa si to celkom dobre poňala. Možno ešte nejaké tie omaľovánky a nejakú tú hru by som tam aspoň teda ja ešte doložila. Ani také tie plastové hry ako sú kolky, terče, kruhy, to by tiež nemuselo byť na zahodenie. Nech sa pohrajú aj spolu a možno sa pridajú aj rodičia a bude o zábavu postarané
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?