Hotel Centrum Kosice... zkusenosti??

Profilova fotka
Jake mate zkusenosti s timto hotelem?? Chystame tam svatbu na rok 2016 tak at vime s cim mame pripadne pocitat.. Diky :)
Odpovedať
@martulinka22 ahoj ja by som chcela mat svadbu prave tam a pocula som tuna od viacerich nevesticiek dobre ohlasi ale jedny znami (2 srate babky) neboli spokojne pre jedlo ale stare tetky
Odpovedať
Profilova fotka
No my jsme uz meli degustacni menu a muzu za sebe rict jidlo neni uplne dokonale ale taky neni uplne zle uvidime jake to bude na svadbe. Potom dam vedet :)
Odpovedať
Ahojte my sme tam mali svadbu v maji, mozem odovzdať pár postrehov napíšte mi správu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@meg9 ahoj,mozes napisat aj tu svoje postrehy,nech si to precitame,tiez tam planujeme 😃
Odpovedať
Profilova fotka
@meg9 ahoj poslala sem ti zpravu ;-) ale jinak i jak pise Dominika muzes napsat klidne i tady. :-)
Odpovedať
@meg9 ahoj, ja by som tiez poprosila o tvoje postrehy na svadbu v hoteli Centrum, nakolko sa nevieme rozhodnut :)
Odpovedať
Ahojte, neviem ci mi napadne všetko. Čo sa týka jedla ja som dost bojovala, mala som predstavu a bola tam na niekolkých svadbách, takze som vedela co cakať. Kazdopádne jedlo je uzasne, cerstve, vždy z kvalitných surovín - po kazdý raz co sme tam jedli, ci ako hostia alebo na nasej svadbe. Trochu nedostatky vnímam v servirovaní a prezentácií jedla na tanieri. Ale ja som na to dost tlacila, menila som trochu druh oblohy. Pri degustacii som dopredu volala ze nechcem mať vykrášlený tanier ak prideme dvava a pri 70tich osobách to bude vyzerať inak. Nech urobia tak ako to pojde v tom zhone v daný den hostom. Vykecala som si s manazerom aj tanierový servis. Dalsia vec velmi nám pomohli v odhadnutí mnozstiev pre švedske stoly, všetkého bolo dosť a načas. Celkovo velmi seriozny pristup mali co sa týka uctovania, prehladne ukazali detské porcie, dokonca nemali problém ani s hostami ktorí dosli az po 10.00 na svedske stoly - učtovali len svedske. Tiež nebol problém s vegetarianskymi porciami. Všetky moje poziadavky ohladne vyzdoby , aj ked nebola od nich splnili. Napr. ak potrebovala moja aranzerka dalsí stol, obrusy na stoliky kde boli koláže atd... Viem že inde s tým robili problém. Nebrala som od nich napr. čoko fontánu ale robila si vlastný candy bar a boli s tým v pohode. Nedostatky si v podstate nepamatám, mozno to že sme si urcili, ku ktorému stolu pojde kolko dospelých, detských porcií, no nepovedala osm im mená pred ktoré osoby to má ísť. Predjedlo spravili tak ze už bolo naservírované po príchode (nenosili ho, až ostatné chody) a tak si niektorí sadli a mali to domiešané. Ja som si to ani nevsimla len mamka mi vravela ze počet sedel len rozmiestnenie nie. Pýtajte sa ešte čo vas napadne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@meg9 no zacinam byt klidna ze aspon to jidlo bude v pohode. Jestli se muzu zeptat kdo Vam delal vyzdobu a odkud jste braly kytky? S tim mam trochu problem neco najot. A manazer z hotelu mi rekl ze nemaji svicny a vazy :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?