Kde ubytovať svadobných hostí v Košiciach?

Svadbu mame v juli buduceho roku, ale kedze sa nevieme dohodnut na mieste, nemame este ani isty datum. poradte mi ako by ste postupovali v mojom pripade. Svadba bude v Kosiciach, a nasa rodina- 30 ludi je z celeho Slovenska, len nie odtialto, nasi sa rozhodli, ze vsetkym zabezpecime ubytovanie. Je medzi nimi aj 5 deti ktore pridu na svadbu, cize dalsia podmienka- ubytovanie musi byt pre vsetkych a to v jednom objekte kde bude zaroven aj cela hostina. Vypadavaju z hry snad vsetky hotely v meste, ktore su kapacitou dostatocne (do 100 ludi mame), ale ubytovanie je moc drahe na to aby rodicia suhlasili. Nam sa velmi paci restauracia rubin, je to v ramci KE, len nie centrum, vyborne recenzie, jedlo, vyzdoba, mily personal co som pocula, len je problem s ubytovanim, lebo je nejaky pol kilometer odtial penzion, kde by bola cast rodiny- ti s detmi a zvysok ostava nejakych 10 ludi dospelych, tych by sme hocikde v ke ubytovali. na poschodi nad restikou su dve izby kde deti v pripade unavy mozu pocas svadby spat a potom sa presunu vsetci do penzionu po svadbe. rodicia s tym nesuhlasia, vraj je to ohromne komplikovane a pre hosti vraj nepohodlne, aj ked si nemyslim,ze by im to vadilo. Je to standartne riesenie hosti na svadbe ake navrhujem alebo aky mate na to nazor?
Odpovedať
Profilova fotka
no si myslim ze to bude problem...vacsina hotelov v kosiciach,ktore maju taku kapacitu, tak su drahe (hilton, yasmin, privilege). neviem kolko su ochotni zaplatit za ubytko rodicia, skus pozriet hotel dalia, hotel teledom,hotel u leva
Odpovedať
Bezne sa to robi tak, ze svadba a ubytovanie je uuuplne inde, kto je unaveny ma zabezpeceny odvoz a to moze byt aj na opacnom konci mesta (za prijatelnejsie ceny) Nie je to vobec komplikovane, rodicia len stresuju ;-)
Odpovedať
@sheilla11 a nad sivcom na ruzine ste nerozmyslali?ubytovanie 65 ludi....boli sme tam na svadbe a super...klud pohodicka, dalo sa posediet vonku....
Odpovedať
Profilova fotka
A musi to byt nutne v Ke? delegacia sobasa stoji 66e, co je suma ktora sa pri svadobnych vydavkoch strati a tym padom mozes pozerat kdekolvek a nie si obmadzena na Ke.. Naviac, ma aj svoje vyhody mat sobas niekde a hostinu s ubytkom par km odtial, aspon sa Ti nepomiesaju hostia co su len na obrad s tymi, co idu aj na hostinu..
Odpovedať
my sme boli v ke na svadbe, ktora sa konala v hoteli u leva a bolo tam super...dole bola svadba a hned hore boli izby, kde sme boli ubytovani...takže ked bol niekto unaveny-napr.deti, len vybehol hore a mohol spať....na nasej svadbe sme to zas riešili inak....svadbu sme mali na jednom mieste a ubytovanie bolo asi pol kilometra odtial....mali sme dvoch šoferov, ktori boli po ruke, ked si chcel ist niekto lahnuť.....a nikomu to nevadilo....:)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?