Malá svadba v kruhu rodiny - skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte ma tu niekto skusenost so svadbou takou malou ze len rodina?(trebars rodicia a surodenci?)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mať práve takú. len rodičia a súrodenci s ich rodinami a švagrov synovec. Okolo 30 ľudí.
Odpovedať
Profilova fotka
Sestra mala 21 ľudí - mladomanželia, rodičia, starí rodičia, súrodenci s manželkami/ manželmi. Bolo to veľmi príjemné a až na našu uhundranú babku si nikto nesťažoval, práve naopak :) Osobne si myslím, že na svadbu by sa mali volať len tí ľudia, s ktorými vám je príjemne a budete vedieť, že prídu radi. Či už to má byť 10, alebo 100 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali sice velku svadbu, ale zucastnila som sa aj mensich svadieb, kde bolo tak 20 ludi. Ide o vase predstavy. Kazda moze mat svoje caro :-) ide o vas.
Odpovedať
my sme taku svadbu mali,volalo sme len rodicov a surodencov s rodinami....aj s nami nas bolo 20 a vsetci sme boli sppkojni a pacilo sa....
Odpovedať
my sme mali malú svadbu - cca 28 ľudí. Večera, potom pečené prasa, hudba z CD, žiadna vykrúcanka o 22.30 sme už boli doma, šay na gauči :) Nikto sa nesťažoval.
Odpovedať
my budeme mať takú svadbu, takže po 6.5. dám vedieť ako bolo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nás bolo 8 :-)
Odpovedať
tak v poslednej dobe sa rozhmohol aj tento trend par mojich kamaratiek sa tak vydavalo a my sme ani nevedeli alebo aj vedeli ale na svadbu sme nesli lebo tam mali len svedkov niekto proste z toho moc velku vedu robit nechce a chce si to uzit tak skor v sukromi ako s milion hostami tak kazdy pripad ma svoje caro hlavne je si to spravit podla seba
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Rada by som otvorila znova tuto temu :-) a ak by ste sa podelili o svoje skusenosti ,priebehu svadby a hostiny .Mna caka podobne .Bude nas 14 :-)
Odpovedať
@rita113 aj my budeme mat malu svadbu v juni - bude nas 16 :-) iba najblizsia rodina.... budeme mat posedenie v hoteli, kde budu vsetci ubytovani, druhy den si dame spolocne ranajky a my tam ostaneme az do pondelka. Chceli sme hlavne svadbu bez stresu, tak preto sme volili taky variant.
Odpovedať
My budeme mat tiez malu svadbu bude nas 27 objednali sme chatu kde budeme od piatka do nedele. Ziadny stres a panika.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte dievcata, chcem sa opytat ako prebiehala svadba :) my s priatelom by sme chceli len taku ze ta najblizsia rodina a rodicia nas prehovaraju na vacsiu.. my by sme chceli len rodicov a surodencov.. len si to neviem predstavit ci to bude iba obrad a ist si sadnut niekam bez siat alebo ist v satach ? Ako ste to mali dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ronduska ahoj, sestra to mala presne takto s najblizsou rodinou a bolo to hrozne fajn. Obrad mala verejny a tam prislo aj vela kamaratov, ale potom sme sa odobrali do restauracie, kde sme mali slavnostny obed (rodicia, surodenci, krstni rodicia, stari rodicia a svedkovia). Sestra bola celu dobu v satach.
Odpovedať
My sme taku mali a v pohode. Vydala som sa a pokoj, kamarati prisli do kostola na obrad dostali kolace a pohoda. Ja som bola v svadobnych satach do konca a bolo to fajn.
Odpovedať
Ahojte , ja by som chcela vedieť ake ste mali šaty ked ste bola nevesta na malej svadbe :) dakujem
Odpovedať
@petra2580 klasicke, jak nevesta :D mam v albume.
Odpovedať
Ahojte ja mam dilemu mame klasicku svadbu aj ked mensiu pre 40-45ludi ale so vsetkym,aj ma to laka lebo mam rada tradicie,chcem odobierku a cepcenie ale poslednu dobu som zacala mat strasnu chut na malu svadbu,taka zahradna slavnost len,neviem sa rozhodnut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?