Matka nepríde na našu svadbu

Profilova fotka
Dievčatá, som smutná a nešťastná z toho, ako sa pokazili naše rodinné vzťahy. Ešte viac sa to pokazilo teraz v auguste, keď matka poza náš chrbát predala byt. Moje sestry a švagor od tej chvíle nechcú o nej ani počuť, popravde ani ja. Ale je mi ľúto, že nebude na svadbe. Ibaže ona už dávno o našej svadbe nechce ani počuť, dokonca sa zaprisahala, že nám na sobáš ani na hostinu nepríde a že nikdy s so sobášom nebude súhlasiť. A teraz po tom všetkom moja rodina povedala, že keď pozvem ju, tak oni neprídu. Viete, som nešťastná a smutná z toho všetkého, lebo chcem, aby v náš deň boli s nami všetci, ktorých máme radi. Neviem, či mám veriť tomu, že sa naše vzťahy ešte dajú niekedy do poriadku. A navyše, keď matka neznáša môjho snúbenca a jeho rodinu. Poraďte, čo robiť. Budete mať alebo ste mali svadbu bez otca(matky)?
Odpovedať
Profilova fotka
Mne na svadbe nebolo nikto s mojej rodiny....su to 2 mesiace co sa s nimi vobec nerozpravam. Nikto mi ani nezazelal nic pekne. Nemala som na vyber....svadbu som sa snazila uzit si....prajek krasnu svadbu...........keby sa chces porozpravat kludne sa ozvi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak uz mala predtym nieco proti tvojmu sobasu tak si myslim ze je zbytocne ju volat. Pozvanie mozes poslat ale dam ruku do ohna za to ze ani nepride.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som ju tam tiež nemala, chvalabohu. Prepáč, ale ako môžeš uvažovať nad niečím takým, keď neznáša tvojho snúbenca? Nezabúdaj, že odteraz ti je najbližšou rodinou on! A ostatní členovia vašej rodiny asi tiež majú sakramentské dôvody, prečo s ňou nechcú ani prehovoriť.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 Hej, máš pravdu. Štvala ma proti nemu, ale ja som si postavila hlavu a verne stojím pri snúbencovi. Naše krédo od začiatku je: V dobrom aj v zlom. Len mi je ľúto, že sa to takto vyhrotilo. Veď každá matka sa predsa teší na svadbu svojho dieťaťa, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@irenamx_ Nie, to máš pravdu, že nepríde. Buď príde ona a neprídu sestry a švagor, alebo naopak.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ty o tom ešte rozmýšľaš? Nezavolala by som ju určite.
Odpovedať
ani ja by som ju nevolala. Mala som dost, co mi vyviedli na svadbe moji svokrovci.....pohrdave, arogantne spravanie, bez pozehnania.....pokazila by ti svadbu....
Odpovedať
Profilova fotka
@semi160716 Veď to, ale bolí ma, že sa takto správa, však by mala byť rada, že jej neostanem na krku, mala by sa so mnou tešiť, poradiť mi, mala by pri mne stáť, pred sobášom dať požehnanie, odprevadiť do manželstva. Toto by mala urobiť milujúca matka.
Odpovedať
Profilova fotka
@buducabyvala Akoby som citala o sebe.Rodicou nemam, to je ine :-( a surodencou 3, ale na...Jedina jedna sesternica bola,2 neprisli a ešte ani krstný,s ktorým som deň pred svadbou volala co dojde...Co už,aj tak som si uzila svoj deň,aj keď boli chvíle na...
Odpovedať
Moja kamoska ma mamu rovnakej povahy... preto sa ani nestykaju... Mojmu smubencovi jeho otec napriklad nepride kvoli snubencovej mame-neviem co medzi sebou maju, nie su rozvedeni ale neziju spolu, ale nechcela som sa moc vypytovat... Aj tak je to bezpredmetne ked je rozhodnuty neprist, hoci som si to tiez ja sama predstavovala inak.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať svadbu bez rodičov pravdepodobne.. tiež katastrofálne vzťahy..trápi ma to, ale nezmením to už bohužiaľ..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mattyhoperfecteli To mi je ľúto, lebo toto isté prežívam ja. Otec zomrel a matka sa rozhodla, ako sa rozhodla.
Odpovedať
u nas na svadbe nebola manzelova mamka, bolo to sice z inych dovodov a vsetkych to mrzelo, ale bolo to jej rozhodnutie, ktore sme respektovali. napriek tomu mame s nou pekny vztah
Odpovedať
@snubenka75 vieš pokiaľ sú medzi vami také zlé vzťahy tak niekedy je lepšie aby na vašu svadbu neprišla. Zbytočne aby pokazila jedna osoba náladu všetkým hosťom. Verím že ťa to trápi, ale musíš si predovšetkým uvedomiť či ti to stojí zato aby si ju prehovárala aby išla na tvoju svadbu. Stretávate sa vôbec aspoň občas?
Odpovedať
Profilova fotka
@1pupavienka No, práve, že nie, vôbec sa nestretávame. Ja ju ani nevolám, načo, keď sa takto stavia k snúbencovi, k nášmu sobášu.
Odpovedať
@snubenka75 a aj dobré robíš. Síce trošku neskôr ti odpisujem ale nejako som tu dlhší čas nebola, nebola som čas sem ísť a ani moc náladu, tak sa ti ospravedlňujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?