Nepomer počtu hostí

Profilova fotka
Ahojte, viem, že tu je už jedna takáto diskusia, ale rada by som ju obnovila. Mám obrovský problém s počtom hostí na svadbu. Keď som počítala iba necelú rodinu z mojej strany, tak som sa dostala k číslu 48, ale priateľ má iba 3 hostí. Keby to bolo ešte 48 a 20, tak ok, ale 48 a 3 je veľký nepomer a priateľovi to príde trápne. Napadla ma teda varianta svadby o dvoch svedkov na pláži, ale mňa by hrozne mrzelo, keby som tam nemala rodinu, tak by som nerada s tým súhlasila. :-( A ja by som nerada niekoho nepozývala, nechcela by som znižovať počet hostí, rada by som tam mala celú blízku rodinu a vyhla sa vysvetľovaniu, že teba sme nepozvali pre toto a toto. Poradíte mi?
Odpovedať
Priatel nema ani kamaratov? Kolegov? Spolocnych kamaratov nemate? Ti by sa dali k nemu priradit. Ale je blbost vymyslat a nasilu navysovat jeho stranu a tym aj rozpocet. Zober to tak, ze niekto sa berie v zahranici a tam pridu len rodicia a surodenci a zvysnych 500 ludi moze byt kludne familia tej druhej osoby, pokial sa napriklad bavime o balkancoch :) Nechajte to tak, ved pocnuc tym dnom bude aj on patrit do vasej rodiny, cize to budu ludia od vas oboch...
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 ja mam 70 hosti a moj buduci manzel ma len 9 kusov rodiny :) zvysok mame spolocnych priatelov a sme na cisle 120. Vobec sa tym netrap.
Odpovedať
Profilova fotka
@andietafel To si pekne napísala :) @renya3 Sesternica mala 80 hostí, jej manžel mal iba mamu, tetu, brata s rodinou a pár kamarátov, ale nikomu to nevadilo, obe strany sa bavili.
Odpovedať
Profilova fotka
@andietafel Máš pravdu, rozpočet nebudeme navyšovať len kvôli tomu, aby si pozval ešte niekoho. Ale napísala si to úplne skvele, fakt ma takýto pohľad na vec potešil :-)
Odpovedať
Ani ja v tom nevidim problem, rodiny su vselijake, myslim co sa poctu tyka. A navyse, urcite uz cast tvojej rodiny pozna :) A ako napisala andietafel, po svadbe budete vsetci jedna rodina :) Takze si to uzi, nikto na svadbe nebude riesit, kto je z koho strany, a tak podobne ;)
Odpovedať
Ahojte, my to máme rovnako. Moja mamina zo 7 detí, ocino zo 4 detí. Tak si to viete predstaviť ako sme sa rozmnožili:) a snúbencova strana síce veľká to tiež rodina ale rozhádaná asi na všetky strany. Z mojej strany bude 60 osob a zo snubencovej ledvaj napočítame do 10. Ja to tiež vôbec neriešim, nemôžem predsa zato koľko nás je a chcem tam mať všetkých. No len moja svokra v záujme navýšenia osob z ich strany vymýšľa, že si pozve svoju svatku s rodinou s čím ja už vonkoncom nesúhlasím. Ja s jej svatkou predsa nič nemám!
Odpovedať
Sme na tom rovnako, moja rodina 85 ľudí, priateľova asi 15 :) Našťastie pozývame aj spoločných priateľov, tých bude tak 20, tak už to bude aj pre neho trošku veselšie. Ani by nás nenapadlo čísla nejak zarovnávať, proste pozývame všetkých, ktorých tam chceme mať.
Odpovedať
Profilova fotka
my to tiež neriešime, rodinu si nevymyslím a nevyčarujem .. zo snúbencovej strany bude 40 ľudí a z mojej 6 ... a nevadí mi to, celú jeho rodinu poznám, všetkých ich mám veľmi rada :-) takže je zbytočné sa nad tým trápiť ... a nebudem predsa kvôli tomu aby som vyrovnala strany pozývať tetky a bratrancov z 2. kolena s ktorými sa nestretnem ako je rok dlhý
Odpovedať
my sme mali tiež nepomer. hostí bolo 42 a z toho manželových len 8. a nikto to neriešil
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu s 36 ludmi...z manzelovej strany nebol nikto, nikto to neriesil.....vsetci ho poznaju a aj on vsetkych poznal...takze ziadne zbytocne pozyvanie neznamych znamych...:-P inak neboli lebo uz neziju z jeho strany uz nie su rodicia a sestra zije uplne mimo....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?