Schadzanie hostí

Profilova fotka
Ahojte nevesticky,mám otázku budeme mať 56hosti a neviem ako sa to presne robí ohľadom hostí,všetci sa schádzajú u nás v dome alebo len ta najblizsia rodina...dom máme veľký čiže problém by vtom ani nebol keby prišli všetci najprv knam a potom sa šlo do kostola...no neviem ako je to správne aby to nevyzeralo smiešne nakoniec a druhá otázka ...obrad je o 16:00 o ktorej majú pomali prichádzať hostia?pred tým sa ideme este fotiť,čas ešte presne neviem....mám si to zistiť u fotografa?
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia my budeme mať cca 80 hostí, čiže z mojej strany tak 40 ľudí....obrad máme o 15.00 a všetci hostia prídu na 13.00 ku nám do bytu :) kde budú mať prichystané pohostenie...cca o 14.30 príde ženích s rodinou a pôjde sa do kostola...tiež sa budeme fotiť pred obradom a to cca od 10.00 do 13.00 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@1608zuzana takže nebude to hlúpe ak poviem aby všetci prišli k nám domov
Odpovedať
Profilova fotka
@1608zuzana obrad máme o 16-tej čiže tak o 14:00 by mali prísť?
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia vôbec to nebude hlúpe prečo by malo? u nás je taký zvyk na každej svadbe, hostia prídu skôr aby sa stihli najesť a pod...kľudne o 14.00 môžu prísť, podľa mna ideálny čas...
Odpovedať
@morandia @1608zuzana nuz podla mna je to cudne ale ak mate take zvyklosti... ja som z mesta a tu ludia chodia do kostola a na urad a potom sa ide na hostinu, este to tak zeby sav byte tiesnilo 40ludi + svadobna matka skakala kolo hosti ja som 2hod pred sobasom este bola u kadernicky
Odpovedať
Naši hostia prídu všetci priamo na obrad. U nás doma sa nebude diať nič zaujímavé :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu v meste, kde nebyvame a spali sme v hoteli, takze hostia prisli rovno do kostola. Ziadne parky ani gulas sme na hotelovej izbe nevarili :D ALe nasi pripravili pohostenie pred salou, kde mala byt hostina, pre par ludi, co doslo skor :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme všetkých pozvali do pristorov, kde bude aj samotná svadba - máme tam vedľajšiu miestnosť, kde sa bude podávať guláš - hostia prídu medzi druhou - pol treťou. tam sa im budú venovať naši súrodenci hlavní svadobní zabávači a zatiaľ i snúbenec s rodičmi príde ku nám, poďakujeme sa rodičom a potom pôjdeme všetci do kostola spolu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za info....tak prídu všetci najprv k nám....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?