Svadobna mama v bielych satach

Moja mama mi oznámila, že si na moju svadbu kúpila biele šaty, myslite si, že je to v pohode? Ona ma presvieca že je to V pohode ale podla mňa nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Moja bude mat blede, bezove mozno maslove, taka je tradicia, mamky su v bledom :) pozri ty budes aj tak najkrajsia a budes mat tie najkrajsie saty :) nechaj maminu nech sa tesi ;) urcite si vas nikto nepomyli ;)
Odpovedať
Ak sú krátke tak v tom nevidím žiaden problem , dlhé by ma naštvali... Ja mamu stále presviedčam nech si kúpi bielo zlate čo skúšala lebo boli naj....a neboj každý spozná nevestu...
Odpovedať
Tak ja si nemyslim ze by si ta niekto pomylil s mamou, ze ktora je nevesta, ak su to nejake kratke puzdrove saty, na ktore si da nejake farebne bolerko, lodicky, kabelku, vsetko spolu zladene, pripadne aj nejaky klobucik ak nosi, tak to bude krasne :-) zavisi aj od toho kolko ma mama rokov a aku ma postavu 8-) ak je to vsak atraktivna mlada zena povedzme okolo 45 a kupila si dlhe biele saty, tak toto sa mi vhodne nezda 8-) biela kombinovana s farebnymi doplnkami a sakom je podla mna vhodnejsia akokeby isla cela v ciernom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Biela, červená a čierna by mali byť svadobnú mamku tabu. Tak to bolo a vždy je aj lexikónoch slušného správania.
Odpovedať
Profilova fotka
@michala preco aj cervena??? viem len o ciernej a bielej
Odpovedať
Profilova fotka
Netuším, asi kvôli fotkám a preto, že červená sa akosi vždy spájala s ľahkými mravami. (Fakt bez urážky). NAčítala som to tak a tak to posúvam ďalej. Je to o farbách šiat svadobnej mamy. Nie hostí, nie družičiek, nie ostatných.
Odpovedať
Profilova fotka
Prepáčte, trošku sa privtierknem, ale čo si myslíte o svedkyni v bielych/bledých šatách? je odo mňa, čiže nevesty, staršia len o 4 roky... trochu v sebe zvádzam boj...či jej to zatrhnúť a byť za hnusnú, alebo to predýchať :/
Odpovedať
@petulda555 no podla bontonu by nemala mat asi ani ona, ale tak ked to mohli mat na kralovskej svadbe (Pipa Middleton) tak by sa to asi malo dat predychat aj na tej vasej;) Kazdopadne zalezi od teba, ak ti to vadi, tak jej to zatrhni kludne;)
Odpovedať
Profilova fotka
Biele saty by mala mat len nevesta a ak si nejaka slecna vezme tak isto biele saty, skor mi to pride iba naschval, najdu sa aj take zeny.
Odpovedať
@marmat876 Moja najlepšia kamoška mala na mojej svadbe biele šaty, dlhé, dokonca keď sme sa spolu fotili, tak boli úplne stejného odtieňu, ako tie moje :) Vyzerala v nich úúžasne. A s nevestou si ju nikto nepomýlil, všetci naši pozvaní hostia totiž vedia, kto som a ako vyzerám :) Úprimne si myslím, že sa okolo tohto fenoménu "biele šaty može mať len nevesta a každá iná ktorá si ich oblečie je hrozná svňa" robí príliš veľké haló :)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, kazdy ma iny nazor.ja osobne by som to neprekusila,nejde mi o to ze kazdy vie ako by som vyzerala ale ide o princip.
Odpovedať
Mne osobne by to nevadilo u mamy, svokry alebo nejakej staršej dámy. Ale keby prišla nejaká mladá baba v bielych šatách, nebodaj ešte dlhých, tak by ma to veľmi škrelo a pravdepodobne by u mňa skončila.. Toto sa skrátka nerobí. Ja len dúfam, že budú mať všetky na mojej svadbe dosť inteligencie, vkusu a slušnosti a neprídu takto oblečené..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som práveže chcela aby mali maminy biele alebo bledé šaty (nikto z hostí by si také neobliekol) a nebol to len náš manželský deň ale aj ich - tak aby všetci vedeli, že aj oni sú dôležité v ten deň, preto som ich poprosila aby mali bledé... tu je foto http://www.mojasvadba.sk/blog/hydrang... @jankabrano čo sa týka šiat svedkyne - je to skôr o komunikácii - ja som chcela aby aj moje družičky (kamošky) boli zladené "ku mne" a páčila sa mi svetlá farba pre nich tak mali svetlé (nie biele) a mala som jednu milú hosťku na svadbe a tá sa ma opýtala, či by mi vadilo, keby má nejakú farbu na sebe (či sa mi nejaká nepáči, alebo či mám nejaké výhrady - tak som jej povedala, že okrem bielej čokoľvek, aj maslové.. neriešila som to ) http://www.mojasvadba.sk/blog/hydrang... @petulda555
Odpovedať
Profilova fotka
@hydrangeapeony ďakujem :) No ja družičky mám v pastelových farbách, čiže mint, púdrovo ružová, jemná broskyňová, jemná modrá... ale nie biela a béžová... preto mám z toho pocit akoby mi robila naschvály... je to trošku zamotané, ale v princípe ide o to, že som ju so svadbou "predbehla" a ona to trošku ťažko nesie....
Odpovedať
Profilova fotka
@petulda555 tak ju jemne popros aby sa zladila s tvojimi družičkami v tých farbách ukáž jej ich šaty a povedz, že aj maminy budú ladiť k družičkám a verím, že to pochopí :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabrano skús sa s mamou porozprávať.... Ja som toho názoru, že iba nevesta má byť na svadbe v bielom... Preto som ešte na začiatku každému povedala bez bielej farby... Dobre som spravila, lebo minimalne 4 by už boli v bielom... Sú nevesty, ktorým to nevadí, ale mne áno :) tak dúfam, že mi vyhovejú. Ak ti to vadí, tak sa s ňou určite porozprávaj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak na nasej svadbe budeme v bielom dve :-). Ja a moja dcerka :-). Ale k teme, myslim, ze mamina ta vo svojich bielych satach nemoze ohrozit :-). Nech si akurat da topanky a nejaky doplnok v nejakej vyraznej farbe a bude to. O tolko ju mozes poziadat :-) a myslim ze nepovie nie .
Odpovedať
@michala presne tie farby podľa mňa nepasujú na svadbu :) @marmat876 ja to tiež neprekusnem ak uvidím niekoho v bielom, moja mama zmenila názor a rozhodla sa že si kúpi nové šaty našťastie. :) Dúfam, že nikoho na svojej svadbe neuvidím v bielom.
Odpovedať
Veľa z vás tu píšete, že to nevadí, ale mňa sa to dotklo, lebo je to môj deň a biela farba by mala patriť v ten deň len mne :) ale sto ľudí sto chutí :)
Odpovedať
Profilova fotka
moja mamina mala maslové, skoro biele a mne to vôbec nevadilo. Páčila sa mi v nich :-)
Odpovedať
@jankabrano presne ako vravis, sto ludi, sto chuti. Pytala si sa ludi na nazor a vela ludom to nevadi. Avsak plati zname klise: je to tvoja svadba. A nezabudajme, ze nevesta ma vzdy pravdu, cize ak sa napr rozhodnes, ze slavnostne menu bude pizza, tak bude pizza :-D Takze sup sup povedat mamine: "Mami, vadi mi, ze budes mat biele saty, najdi si prosim nejake ine.." a ked ti povie ze to nevadi, taksa jej spytaj, ze ci chce mat na fotkach zo svadby svoju dceru usmiatu alebo mrzutu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabrano je to len na Tebe či Ti to nevadí..Mne osobne by to vadilo...Aj keby mal hocikto z hostí z biele saty...podla mna sa to na svadbu nehodi a biela by mala byt tabu pre kazdeho okrem nevesty... To je ale moj nazor..Bude to Tvoja svadba a podla toho co si napisala Ti to vadi,tak sa porozpravaj s maminou...vydavas sa len raz a ona to urcite pochopi... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na mojej svadbe mali skoro vsetky dievcata 3 farby - bielu, ciernu a ruzovu. Pritom 2 z nich by tu mnohym babam vadili. Mne to bolo srdecne jedno, nikto mi ani nahodou nekonkuroval ani nijako nenarusal vynimocnost mojho dna. Vsetky tie saty boli kratke, dievcata v nich boli peknucke, medzi tie v bielom patrila dokonca moja mama a sestra - saty som im osobne pomahala vyberat. Nevyberali sme naschval biele, aby ku mne ladili, proste sme nasli pekne biele saty, co im sedeli, tak sme ich kupili. Teraz sa mi ide vydavat sestra a mama bude zhodou okolnosti opat v bielych.
Odpovedať
Profilova fotka
Inak takto to vyzeralo. Na tej s druzickami nie su vsetky, v bielych satach bola minimalne este jedna alebo dve. http://www.mojasvadba.sk/blog/ena1903... http://www.mojasvadba.sk/blog/ena1903...
Odpovedať
Profilova fotka
Stale lepsie mama nez svokra :D to by mi vadilo viac
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
moja mamina bude mat biele saty ale so zlatym ornamentom .. a sama som jej ich vybrala .. vyzera v nich uzastne :) skor mi druzicky budu brat cierne saty čo som trosku ostala nahnevana aj som povedala ze sa to nehodi ale uz sa nemienim rozculovat...
Odpovedať
uplne neviem co je na tom take zle? ved kazdy vie, kto je nevesta. Nemyslim si, ze je realne aby niekto pokladal za nevestu tvoju matku. Coho sa vlastne bojite pri tej bielej? ze niekto pride k inej zene v bielych stach a pogratuluje jej? ja stale nechapem tu hysteriu. Ja som na svoje pozvanky napisala, ze biele saty su srdecne vitane a ze neveste absolutne nevadi, ak bude niekto vyzerat podobne. Ved sa vsetci pozname
Odpovedať
Teda mna osobne nenapadlo, zeby som mala riesit, co kto bude mat oblecene... Ked chce nejaka zienka biele, nech si da...
Odpovedať
mne osobne bolo jedno, akej farby budu mat saty ci uz svadobne mamky, alebo ostatne zeny a dievcata. kazdy vedel, komu ide na svadbu, takze nemyslim, ze by si ma niekto pomylil s druzickou. vadilo by mi to, ak by niekto prisiel v rifliach a tricku alebo tak kratkych satach, ze by sa dali pomylit s opaskom. na mojej svadbe mala napr. sesternica oblecene biele letne saty - vonku bolo horuco, a tie saty jej velmi pristali.
Odpovedať
moja mama mala nakoniec maslovej šaty :-) takže som bola rada, že nezvolila spomínané biele ale v deň našej svadby mala manželova sesternica (ktorú som videla na svadbe prvýkrát) biele šaty a keď mám pravdu povedať už my to bolo jedno :D ja som bola nevesta a užívala som si svadbu ;-) teraz z odstupom času by mi bolo jedno akej farby by mala moja mama šaty :) veď svadba je o niečom inom nie o šatách ale o dvoch ľudoch , ktorí si sľubujú vernosť na celý život :-) juj rada by som si zopakovala našu svadbu :-) :-o :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?