Usporiadanie stolov pri mensom pocte ludi

ahojte baby chcem sa spytat ako ste riesili v sale sedenie teda usporiadanie stolov ked ste mali tak cca 50 ludi ako ja. Nakolko sme v kulturnom dome a je tam velika sala tak nechcem aby sa ti ludia v tej sale "stratili".
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by som stavila na okrúhle stoly alebo hranaté pre menšiu skupinku ľudí. Je to síce určite zložitejšie na vytvorenie zaadacieho poriadku, ale pekne ti to zaplní priestor.
Odpovedať
Ahoj. My mame 43 osob aj s nami a vyriesili sme to tak, ze stoly budu do pismena T a tym, ze zavrch stola my so synom a rodicmi a v tom I na zaciatku rodina, za nimi kamarati a na konci kameramani a DJ... Aby sa aj poznali a mohli sa porozpravat. :-)
Odpovedať
Takto som to myslela...
Odpovedať
Ja by som navrhla tie stoly tak nejako rozstrúsiť a možno vytvoriť nejaké "ohradenie" okolo parketu. Z tých stolov :-D aby to vyzeralo tak, že nie je vás tam málo iba chcete mať veľa miesta na tancovanie :-D a rozdeľ ľudí medzi viaceré stoly, daj ich tak bližšie k sebe aby sa mohli rozprávať aj s niekým od iného stola ale aby ich tam bolo viac a bolo také vyplnené
Odpovedať
Profilova fotka
no tak ja by som asik zvolila tie okruhle stoly. tym padom by ti ich vyslo viac a tak by sa ti priestor celkom fajne zaplnil, tekze by to vyzeralo ako keby si mala viac ludi pri stoloch, co by bolo v celku fajn. ten dlhy stol podla mna vyzera hrozne , ale zas tym nechcem nikoho urazit, lebo niekomu sa to tak paci a na koniec to moze aj dobre vyzerat
Odpovedať
Noo to je pravda, ak je mensi pocet hosti, tak podla mna by boli tiez asi lepsie tie okruhle stoly. Tym, ze sa pr ne zmesti menej hosti, ich budes potrebovat sice o otrochu viac ale zas to v konecnom dosledku bude vyzerat tak, ze mate na svadbe viec hosti. Ja by som aspon isla touto cesto ako jednym spojenym stolom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?