Zrušenie pozvania na svadbu - ako ho riešiť?

Ahojte, bol už niekto z vás v situácii, kedy ste cca rok pred svadbou pozvali svoju kamarátku, no počas roka ste si to rozmysleli a zrušili ste to pozvanie? Ako ste to vyriešili? Aký argument ste použili? Bolo všetko v pohode? Ďakujem za reakcie. :)
Odpovedať
Ahoj, ak sa môžem opýtať a nie je to príliš osobné, prečo už nechceš, aby prišla? Aspoň tak zhruba. Možno ti tu budú lepšie vedieť poradiť, ak bude aspoň trošku jasné, prečo k takejto situácii prišlo. Najmä pri hľadaní nejakého argumentu to bude jednoduchšie a viac konkrétne, teda možno aj pre Teba použiteľnejšie. :-) @tralala94
Odpovedať
Ano mne sa to tiež stalo:nepozvala som najlepšiu kamarátku,ktorá mi je ako sestra a počas štúdii sme boli neustále spolu.Teraz sme od seba vzdialene cca 250 km a vidime sa asi tak 4x do roka. Vysvetlila som jej,že máme malu svadbu v rodinom kruhu a ďalšie dôvody.Na svadbu sa tešila :-) no v pohode prijala,že nie je pozvana a poručena za svedka. Dohodli sme sa,že po svadbe sa stretneme a oslavime. Treba si len v kľude sadnuť a vydiskutovať si.
Odpovedať
@tomcimka @lillisun, ďakujem za odpovede. :) V podstate mám také isté dôvody ako tomcimka. Po škole sme sa prestali stretávať, tie vzťahy už nie sú také ako boli. Keď som ju pozývala, presvedčil ma vtedy priateľ, že by bolo fajn, ak by prišla, predsa len sme boli spolu často počas detstva, ale časom, keď som si to nechala prejsť hlavou som usúdila, že to asi nebol dobrý nápad. Mať tam niekoho, s kým si už ani poriadne nepíšem a teraz neviem ako sa z toho vymotať. Nechcem sa s ňou pohnevať aj keď už nie sme často v kontakte.
Odpovedať
@tralala94 ako som pisala treba si len vydiskutovať.Viem,že je to ťažke,lebo druhej kamarátke(tiež zo školy),keď som povedala o svadbe tak ostala prekvapená,že mám priateľa.A to chodime spolu rok.Vtedy som si uvedomila ako sme sa ,,od seba vzdialili" keď ona ani nevie take podstatne veci.Už keď sa to nedozvedela odomňa tak mohla vedieť od Veroniky~tej mojej najlepšej kamarátky. A pri podavani obalky mi povedala:zabudla si mi dať pozvanie k stolu.Vysvetlila som,že nezabudla a povedala aj dôvody.No neprijala to v pohode ako Veronika,ktora mi je ako sestra.Ale mňa to netrapi ;-)
Odpovedať
@tralala94 Myslím, že by si jej mohla povedať, že ste prehodnotili, akú veľkú svadbu budete mať a chcete ju už len s najbližšou rodinou. Teda, ak si to nemá od koho overiť.
Odpovedať
Ked uz je pozvana tak by somt o už nerušila. Asi sinto tak citila. Ja som mala podobny problem .mam kamaratku z detstva ale uz sme sa skoro vobec nestretavali len sem tam napisali. Uz problem bol jej dat oznamenie . Stale nemala cas tak.som jej ho doniesla do prace aj ked tam.nebola. mi pisala bola nadsena ze pride pred kostol a potom mi to bolo aj luto lebo sme sa poznali od detstva tak som jej napisala ze ci neskocime na kavu. Chcela som ju pozvat aspon na osmu hodinu ale odbila ma že nema čas ze tak o rok. Takze ked som na zaciatku citila ze na svadbu nepojde tak moj instinkt bol spravny.
Odpovedať
Ak ste prehodnotili celu svadbu a nezbavujete sa len jej, tak by som jej to normalne povedala, ze proste sa to cele zmenilo a budete tam len rodina. Vsak s nou si potom mozes ist niekam sadnut
Odpovedať
Ahojte, ďakujem za rady, pokecám s ňou a už nech bude ako bude. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tralala94 treba jej to otvorene povedat a pokial je rozumna, tak to pochopi. drzim palce ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je to ozajstna kamoska, tak z toho ziadnu vedu robit nebude. Neboj sa ty nicoho, ona to podla mna pochopi a bude dobre
Odpovedať
Profilova fotka
ona to pochopí fakt, nelám si s tým zbytočne hlavu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?