Ahojte, máte niekto skúsenosti so skupinou Oceľare z Falkušoviec???

Ak ste ich už niekto zažili na nejakej svadbe, dajte prosím vedieť, chcel by som ich zarezervovať, ale nie som si celkom istá :-( Za každý príspevok vopred Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich zazili na svadbe kamosky a boli uplne super.. :) aa po tejto skusenosti sme si ich rezervovali aj na nasu svadbu :) podla mna nebudes lutovat ;)
Odpovedať
Ahojte, ešte jedna otázočka, viete mi poradiť nejakého fakt šikovného fotografa a kameramana, najlepšie ak by patrili pod jedno štúdio, z východného Slovenska??? Najlepšie Košice, Michalovce, Vranov nad Topľou Prešov, A okolie týchto miest... Ďakujem veľmi pekne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Je ich veľa z čoho sa dá vyberať .... Naozaj skvelí odborníci , priatelský ale zodpovedný prístup , náááádherný výsledok. Vrelo odporúčame : ;) T´to ľudia buď pracujú s fotografmi alebo Vám vedia odporúčať kameramanov alebo fotografov. http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... ( Zoltán Kanócz kamera + foto pán kameraman s manželkou ) http://www.jilekproduction.sk (p.Rastislav Jílek kameraman + fotograf ) http://www.majcher-production.sk / ( p. Michal Majcher ) https://www.facebook.com/Palino-Musie... - fotografi (p. Pavol Musiejovszký s manž. ) Najnovšie : p. Rado Sklenár - kameraman http://www.rvideo.eu.sk/home.php p. Lacko Mláka - fotograf http://www.lackomlaka.sk/ Pravdepodobne na mnohých z KE a Mi okolia sme zabudli ale vieme dodať kontakty na ľudí z ktorými sa naozaj skvelo spolupracovalo ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, ja by som tiež rada vedela, aké máte skúsenosti s Ocelarmi. ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?