Ceny hudobných skupín

Ahojte, chcela by som sa poradiť ohľadom svadobných kapiel s vami, ktoré už máte skúsenosti, resp. prehľad, koľko si kapela priemerne účtuje? viem, že na to sú mnohé kritériá, ale rátajme profesionálnu hudobnú skupinu s dlhoročnými skúsenosťami, ktorá má aj aké-také renomé a hráva tak na malých svadbách, ako aj na veľkých plesoch... cena cca 700€ je, podľa vás, OK? My chceme do tej hudby investovať (ale zas aby to nebolo prehnané), rozhodli sme sa, že namiesto - pre nás - zbytočného kameramana sa pokúsime postarať o naozaj poriadnu zábavu, tak by som rada poznala vaše názory... :-) Veľmi pekne ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pet224 ja myslim ze ta cena je OK. :-)
Odpovedať
Tiez si myslim ze je to OK pokial to je skupina ktora poskytne aj pozadovanu kvalitu a serioznost. :-)
Odpovedať
Ďakujem Vám obidvom, chceme si zarezervovať kapelu Quatro (z Chtelnice), videla som na nich len samé pozitívne reakcie a hodnotenia, len som si teda nebola istá tou cenou, nemám šajnu, v akých reláciách sa tie sumy za hudbu pohybujú :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nam hrali Rendosovci. Su to profesionali a na nasej svadbe spravili neskutocnu atmosferu. Boli o trosku drahsi,ale mala som v cene cepenie aj kroj. Nelutujem ani jedno euro. Urcite sa oplati do hudby investovat. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?