DJ a nejakú kapelu z okolia Zvolena?

Hľadám živú kapelu a zároveň aj DJ-ja na svadbu v novembri 2019 z okolia ZV, BB. Viete mi prosím vás poradiť? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa počíta aj cimbalovka, na okolí pôsobia napr. Podjavorská Muzika, Pecníkovci, Ľudová hudba Mariána Krnáčika a taktiež aj Slančíkovci, je teda z čoho vyberať :-) Toto boli skôr možnosti, ale DJ-a Vám rád aj odporučím z vlastných skúsenosti - @djhusenica (nájdete aj v profesionáloch). Je síce z Liptovského Mikuláša, stále to však nie je až tak ďaleko... My sme ešte trošku viac na východ a máme voľné v novembri dve soboty, takže ak by jedna z nich sedela na Váš dátum, rád Vám ponúknem zohraté spojenie cimbalovky a DJ-a :-) Viac info v profile alebo na webe.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, zverejňujeme ponuku pre Vás :-) Sme Hudobná skupina Pohoda a hráme na celom území Slovenska, takže pricestovanie nám nerobí problém. :-) SVADBU odohráme úplne celú NAŽIVO bez používania podkladových nahrávok a pod. Všetky hudobné nástroje a spev sú Live. Výhodou vystupovania úplne naživo je úžasná schopnosť komunikovať s publikom čo má ohromnú energiu, dokáže to strhnúť davy a na svadbe vyvolať úžasnú zábavu ;-) Hráme spolu v rovnakej zostave už 18 rokov a odohráme slovenské, české, anglické popové a rockové evergreeny, slovenskú klasiku 70-tych – 80-tych rokov, známe country a folkové skladby a samozrejme aj ľudové. :-) Ak máte záujem pozrite si náš profil prípadne web alebo rovno volajte a osobne dohodneme. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Váš termín mám voľný, rád Vás prídem zabaviť. Pozrite prosím na môj profil alebo stránku.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, som mladý svadobný VideoDJ a Starejší (moderátor). Veľmi rád prídem na vašu svadbu. Pozrite si moje referencie na FB stránke Video DJ Dušan Dojčár a aj pozrite ukážkové videá zo svadieb na mojom Youtube kanály DJ DUSAN DOJCAR. Velmi rád sa s Vami osobne stretnem a vypracujem Vám cenovú ponuku na mieru podľa želaní. S pozdravom Bc. Dušan Dojčár
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?