DJ alebo hudobnik - ma dostat stol s jedlom?

Dievcata ja riesim dilemu, pretoze mam problem s priestorom kde budeme mat svadbu..som velmi na hranici s poctom hosti ktorych mozem pozvat.. no a v nasej rodine je taka tradicia ze hudobnici maju svoj stol alebo sedia na okraji stola kde je hostina a dostanu normalne komplet menu.. problem je ze ja pre tri osoby (budem mat zivu kapelu) miesto pri stole nemam…ako by ste to riesili? mate aj vy taku tradiciu?
Odpovedať
Ospravedlnujem sa za uprimnost, ale hlupejsiu otazku som hadam na tomto fore este necital. Tradiciu?????? Odporucam povedat Tvojmu DJ, alebo hudobnikom, ze nech si zabalia lepaky a flasu caju.
Odpovedať
No podla mna to nie je tradicia v tvojej rodine,ale uplne bezna vec :-) ja mam 7 muzikantov usadit ich veru niekde musim :-) a im mozes dat aj stol bokom:-) za tych 10-12 hodin co s vami budu na nich mysliet musis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
preco si si teda nevybrala vacsiu salu? neviem si predstavit, zeby som hosti a vsetko prisposobovala sale. Prioritou pre mna bolo mat vsetkych najblizsich v tento vynimocny den pri sebe a oslavit to s nimi. My sme mali okruhle stoly a muzikanti (6ks), kameraman a fotograf sedeli spolu a samozrejme, menu sme im objednali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neverím, že by sa v tom priestore kde budete mať hostinu nenašlo miesto na jeden stôl 80x80cm a tri stoličky. Takže približne, prehnane 1,5x1,5 metra. V kľude aj mimo hlavnú sálu, na chodbe, v druhej miestnosti, kdekoľvek, len ich prosím nenechajte stáť celú svadbu. Však im nohy odpadnú. Som z jobu takže viem o čom. Raz sme sedeli, celý tech. personál na druhom poschodí, čo nie je úplne ideálne, ale nedalo sa to inak spraviť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?