DJ alebo živá hudba?

Ahoj nevesty z okolia Brezna, poradte nám najkú dobrú hudbu. Nevieme koho, či DJ alebo živú hudbu, alebo kombiáciu?...Ďakujeme za vaše typy a skúsenosti
Odpovedať
Zdravím, pokiaľ by ste mali záujem o živú kapelu v plnom obsadení a nenašli by ste v okolí Brezna , skúste pozrieť aj na náš profil medzi profesionálmi Kapela Medley z Trebišova.
Odpovedať
Profilova fotka
@2017monika poslal som vam spravu som zo Zvolena
Odpovedať
Ak Ti môžem poradiť, jednoznačne by som išla do kombinácie DJ a živej hudby. Bola som už na viacerých svadbách, na ktorých to mali práve takto a bolo to fakt výborné, pretože ľudí už prestáva baviť počúvanie tých samohrajkarskych akože kapiel, ktoré Ti odohrajú bez problémov celú svadbu, pretože vlastne ani nehrajú. Je to v podstate to isté ako DJ, akurát, že si za takú kapelu zaplatíš viac, lebo Ti na podiu stoja viacerí ľudia a nie jeden DJ :) Aj my budeme mať na svadbe kombináciu živej hudby s DJ a už sa nevieme dočkať ! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry deň prajem. V prípade žeby ste sa rozhodli a potrebovali na 11.11.2017 DJa, termín mám voľný, nech sa páči, môžete ma kontaktovať emailom alebo správou vo fóre.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v minulosti som sa k tejto téme už vyjadril, nižšie si dovolím opätovne prezentovať svoj názor, ktorý by Vám mohol pomôcť pri Vašom výbere. . Živá hudba je iný štýl umenia ako DJ, niekomu to je oveľa viacej po chuti a dýcha z toho iná atmosféra, keď sa všetko hrá a spieva na živo. Ale niekomu sa pre zmenu páčia piesne iba v originále a DJ má kvalitnejší archív, kde kapela tomuto konkurovať z princípu nevie. Kvalitný DJ má zväčša aj viacej rôznych podporných aktivít pre zlepšenie nálady... totiž veľa krát som sa stretol s názorom, že "my sme kapela, my iba hráme", preto vo veľa prípadoch kapela nevie vystupňovať náladu tak, ako dobrý DJ, ktorý by mal vedieť plnohodnotne nahradiť aj prácu starejšieho, čo je v konečnom účtovaní pre Vás veľké plus. A pozor na živú hudbu, ktorá vlastne ani nemusí byť až tak živá. Totiž veľa kapiel má nie len podklady ale aj druhé, či tretie hlasy už nahraté na mini-diskoch, čiže žiadna živá hudba, niekedy ani spevy. Čo je ale isté, každá dobrá kapela, ako aj každý profi DJ by mali vedieť z hľadiska zábavy a organizácie zabezpečiť všetko sami. Kombinácia týchto dvoch zložiek je niekedy skôr na škodu, minimálne si siahnete hlbšie do vrecka. Ale samotný výber je už vec subjektívneho názoru, vzhľadom na kvalitu kapely, či DJ-ja si každý musí vybrať to, čo mu najviac vyhovuje. Nie je totiž kapela, ako kapela ale ani DJ ako DJ...
Odpovedať
@2017monika kombinacia sa podla mojho nazoru vobec neoplati. Budes zbytocne platit aj jednemu aj druhemu a kazdy bude len chvilku hrat. Ked chces zivu hudbu, tak by som to poriesila ze pred kostol a potom mozno o polnoci na cepcenie (ak teda budes mat). Ak nie, tak ti staci cisto DJ (ved aj on vie pustit ludovky)
Odpovedať
Už som bola na 7 svadbách a zatiaľ žiadna živá hudba sa mi nepáčila. Na jednej svadbe to bola katastrofa ľudia sa aj chceli baviť ale ako spustili tak sa to začalo na parkete vyprazdňovať. Ak ste kapelu nevideli na živo tak radšej DJ.
Odpovedať
@mirka1993mirka Ďakujem za názor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?