DJ Gusto - máte skúsenosti?

Ahojte, máte skúenosti s DJ Gustom? Je tu o ňom jedna téma, ale dosť stará, preto ma zaujímajú vaše novšie skúsenosti a pripomienky. Ďakujem! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky svetlana ,mozem ho len a len doporucit,Dj Gusto je jeden uzasny dj na slovensku hra uzasne a pristup 1OO% ak by uz nebol obsadeny na moj termin tak ho beriem. :-) myslim si,ze budes velmi spokojna :-) :-)
Odpovedať
A kedy mas svadbu, Marus? To rada pocujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
16.7. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ho budeme mat na svadbe, počula som o ňom samu chválu, tak som zvedavá. :-)
Odpovedať
Áno, ja tiež :). Vyberali sme vlastne len na základe recenzií...tak verím, že to bude super:). Napíš potom, aký bol, kedy máš svadbičku?:)
Odpovedať
aj nám bude hrať na svadbe 04. 07. som zvedavá :) snáď recenzie neklamú
Odpovedať
hehe, 4.7. sme sa ho vtedy pýtali, či má voľné a mal obsadené..:))). Na vašu svadbu hehe:). Kedy ste si ho rezervovali?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby tak po svadbe napíšem či recenzie neklamali. 😉 Už len 10 dni. 😊
Odpovedať
@adazmrzka prosim ta mali ste s nim aj osobne stretnutia pred svadbou, kde ste si povedali co hrat a co nie a pod.?
Odpovedať
Profilova fotka
@17antigona Ešte sme nemali osobne stretko len mailom komunikujeme. Ale určite keby si o to požiadala tak sa s vami stretne osobne.
Odpovedať
Pýtali sme sa ho na to a nemá problém sa stretnúť cca týždeň pred svadbou a povedať si, ako si to predstavujete. Ale čo ma zaujíma - aj ste s ním niektorá podpísali zmluvu? Alebo to neriešite...
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlana3333 zaplatila som 100€ zálohu ale zmluvu sme nepodpisovali.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@adazmrzka ako dopadla svadba? DJ Gusto bol aky?:)
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlana3333 Svadba bola úžasná. 😊 Dj Gusto celkom fajn vydržali sme do 5 rana. My sme mu nedali playlist čo možno bola trosku chyba bo hral aj to čo sa mi nepáčilo, ale inak hral dobre a ľudia sa bavili. Tak si daj tu námahu a nápis si playlist pesničiek ktoré určite chceš. 😉 Robí aj hry ale k tomu sme sa nedostali. 😀 Mali sme aj bublinkovú schow od neho to sa deťom páčilo.
Odpovedať
Hej, spíšem si playlist určite... nepáčili sa ti moderné, ktoré hral či také tie ľudovky?:). Ale tak ked si mu na mieste priamo povedala, zahrajte toto a toto.. tak zahral, nie?:) Ja by som tiež chcela bublinkovú show, ale že bublinky zanechávajú stopy na šatách, ktoré potom nejdú dole :D.
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlana3333 ľudovky boli v pohode skôr niektoré moderne sa mi napacili ale keď som priamo povedala akú chcem tak zahral aj ostatný hostia keď si povedali zahral, no ono sa nedá každému vyhovieť. ;-) Bublinky púšťal hlavne keď tam bolo veľa deti, tie mali z toho obrovsku radosť a potom po polnoci viac púšťal ale nemali sme žiadne stopy na šatách.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte baby, nemáte náhodou niektorá novšie skúsenosti s týmto DJ prosím?
Odpovedať
Profilova fotka
@stanzi ahoj, my ho máme objednaného, tiež na základe recenzií. Nenašla som na neho žiadnu negatívnu recenziu. Odporúčanie sme mali priamo od majitela priestoru, kde máme svadbu. Patrí medzi top DJov na Slovensku. Určite neváhaj, lebo bude neskoro :)
Odpovedať
@stanzi My sme tiez mali DJ Gusta, tak isto som ho vyberala podla recenzii. Mozem len odporucit. Presne odhadol hosti, parket bo lstale plny. vsetci si pochvalovali... ak by sme ho nestopli rano tak by este hral :D Super pristup vsetko dokonale. Na zaklade nasej svadby si ho potom zajednala aj kamoska o pol roka a tak isto to bola super svadba :) Takze rovnako odporucam, hlavne dlho nevahaj lebo bude booknuty. Ja som objednavala v Januari 2014 na povodny termin September 2015 a uz tam mal par vikendov zaplnenych ;)
Odpovedať
Vdaka baby, idem mu teda napisat :) @kessykessy napis potom prosim recenziu, ked budes mat po svadbe, ze aky bol ;)
Odpovedať
My sme boli spokojní, dávali sme mu playlist, hral podľa neho, ale dokola tie isté piesne, trištvrtina playlistu sa nehrala :D. No a dosť sekal piesne.. asi tak po 30 sekundách menil pesničky... to nám dosť vadilo, ale ževraj je to moderné povedal....a treba mu vopred povedať, ak chcete, aby moderoval, lebo nám veru neodmoderoval takmer nič, ale tak na tom sa treba dohodnúť... Spokojní sme boli vo všeobecnosti, no chybičky sa našli.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@svetlana3333 nam povedal Gusto, ze je samozrejme, ze to odmoderuje. :-)
Odpovedať
DJ Gusto je naozaj profesionál na úrovni - co sa týka hudby, techniky, moderovania a, samozrejme, aj ľudskej stránky. Nám hral na svadbe 30.09.2016 a neviem si ho vynachváliť ani ja, ani môj manžel, ani moji svadobni hostia. Dopredu sme si napísali majl, zajednali dátum, nemal problem sa s nami stretnúť - ja som si navrhla dve stretnutia, nemal problem :) naozaj milý chlapík :) poprosila som ho, ci by nám svadbu aj odmoderoval a urobil aj privítanie svadobných hostí na mieste konania svadby - naozaj vsetko pekne mal prichystané a urobil vsetko, co sme chceli :) piesne sme si dopredu nevyberali nejako extra, i keď sa pytal, ci je niečo, co nechceme, aby hral atd. a hral naozaj skvelí, vie vycítiť, co sa asi hosťom páci a co nie a kedy ma zmeniť žáner ci skladbu. A naozaj mi ho vsetci chválili :) aj na hrách sme sa približne dopredu dohodli. Akože, baby, neváhala by som ani sekundu! DJa Gusta odporúčam! Profesionál na úrovni a zároveň milý a ľudsky človek! :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?