Dj Juraj Turcar

Vsetkym buducim nevestam a zenichom by som chcela odporucit vynikajuceho DJ Juraj Turcar. Juraj mi bol odporuceny kamaratkou, ktorej rovnako ako nam robil DJ na svadbe. Bola s nim velmi spokojna a my s manzelom z neho uplne nadseni! Hral fantasticky a nikto z hosti nezostal sediet na stolicke. Bavili sme sa az do skoreho rana, Juraj nemal problem zostat a splnit vsetky hodobne zelania nasich hosti. Ti si ho rovnako ako aj my, nevedia vynachvalit. Juraj je velmi mily, sympaticky a ma prijemne vystupovanie. Verim, ze ak hladate dobreho DJ na akukolvek prilezitost, Juraj je urcite ten pravy!
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasinai Mozem vediet info o cene za toho DJ a odkial pochadza? dakujem
Odpovedať
ďakujeme za info:) my ho máme objednaného na august, tak sa tešíííme :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Zeny tak isto mozem len odporucit vsetkymi desiatimi DJ Juraja Turcara, bol super, nenormalne hral hostia ho uplne vychvalovali. Bol pohotovy vsetko na com sme sa dohodli sa aj uskutocnilo. Ani jednu vyhradu sme nemali.. jedna z najdolezitejsich zloziek zabavnej casti svadby nam vysla vdaka nemu na jednotku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, ak rozmyslate nad Jurajom, tak nerozmyslajte!! Je to najlepsi DJ akeho sme si mohli vybrat na nasu svadbu 31.5. v Beladiciach. Bol neskutocne profesionalny a jeho pristup bol uzasny. Mali sme hosti z Australie, Anglicka, Francuzska, Juznej Afriky, Slovakov z dediny aj z mesta, a vyhovel jednoducho kazdej vekovej a kulturnej kategorii! Takisto bol perfektny v organizovani svadobnych hier, v hrani skladieb na pozidadanie. Zabava bola jednoducho perfektna az do rana bieleho. Pridavam fotku!
Odpovedať
Profilova fotka
@enya01 jeeej nam hral na svadbe tyzden pred vami :-) 24.5. boli sme na svadbe kde hral jeho brat a maju uplne rovnake hlasy tak mi ho to pripomenulo..
Odpovedať
Aj ja sa pripajam k skvelym recenziam na DJ Turcara, hral nam uplynulu sobotu 6.9. na nasej svadbe a bol paradny!!! Uplne vsetci ho chvalili ako dobre hral, vyhovel naozaj vsetkym, ci uz vekovym kategoriam alebo individualnym prianiam hosti :-) podla mna to bol najlepsi DJ akeho som zazila na svadbe..a to nie preto, ze bol na nasej :-D Odporucam!
Odpovedať
za mna takisto odporucam DJ Juraja Turcara :) svadbu sme mali pred dvomi tyzdnami a boli sme s nim velmi spokojni. hostia si ho chvalili, bavili sa po celu noc, kazdy si nasiel to svoje :) vyhovel vsetkym nasim poziadavkam :) jednozdnacne odporucame :)
Odpovedať
tiež by mala zaujímala cena tohto skvelého DJ
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, my ho tiez odporucame vsetkymi desiatymi, aj dvadsiatymi :) svadbu sme mali 3.6.2016 a hral uzasne :) vsetci hostia ho chvalili za vyber hudby :) do rana bieleho nam vyhraval same pecky a nemal ziadny problem zostat dlhsie, kym sme mali ludi na parkete :) pomohol nam aj s programom :) svadbu sme mali na plazi v hoteli Zatoka v Senci a aj obrad nam bezchybne ozvucil :) ak budeme robit dalsiu zurku, urcite si ho opat zavolame :)
Odpovedať
ahojte, aj my sme boli nadmieru spokojni, program odmoderovany sarmantne a nenutene, hudba vyborna, uzasny pristup :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?