Dj N Tonyo Ke - skusenosti

Profilova fotka
Ahoj nevesty :) nemáte niektorá skúsenosti s týmto DJ -om alebo neviete mi nejakeho overeneho odporucit? Celkom sa v tom stracam :-S Dakujem Vám
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my ho budeme mat teraz na nasej svadbe, 24. Oktobra. Zatial sme s komunikaciou a pristupom velmi spokojni, ale co sa tyka hudby, viac to poviem az po svadbe :-)
Odpovedať
Mam osobnú skusenost s tymto dj-om aj ako nevesta a aj ako svadobny host. cca pred 2mesiacmi kamoske zachranil svadbu na poslednu chvilu pred jednym dj ktory zobral zalohu a nedosiel. V oboch pripadoch naozaj maximalne pozitivne skusenosti a ziadne negativa.
Odpovedať
Profilova fotka
@sunnyke Super, dakujem :) ak by si mala chvilku casu potom na svadbe napisala by si mi ako to s hudbou na vasej savdbe dopadlo? Dakujem a krasnu svadbu prajem!
Odpovedať
Profilova fotka
@lilix22 tak to som rada, verim, ze aj my budeme maximalne spokojni :-) @renciskeu jasne, urcite ti potom napisem :-) A dakujem krasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renciskeu takze mame po svadbicke a ja mozem Tonyho odporucat vsetkymi desiatimi. Hral absolutne perfektne, moderoval vsetko co mal, dokazal vzdy vycitit naladu ludi a svedci o tom fakt, ze parket bol stale plny. Ludia si na konci velmi pochvalovali, ze Dj hral velmi dobre :-D A to nehovorim o tom, ze nam bol aj psychickou oporou, dokazal nas povzbudit a pre mna osobne to bol jeden z najlepsich dodavatelov na nasej svadbe :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?