DJ na malú svadbu v Chorvátskom Grobe, 16.6.2019

Zhanam dobreho DJa za rozumnu cenu na malu svadbu v hoteli Agatka Bratislava 16.6.2019(nedela),bude nas 27,z toho 7deti,nechceme preto nejaku extra show,efekty,ci super moderovanie,len vyslovene niekoho,kto zastresi dobru a vyhovujucu hudbu,aby sme si so snubencom nad tymto nemuseli lamat hlavu Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@bella1988 Dobrý deň prajem, volám sa Dušan Dojčár som svadobný VideoDJ a Starejší (mladejší) na svadby. Rád by som Vám predstavil moje komplexné služby. Pozrite si môj profil a taktiež ukážkové videá, ktoré zdielam na YouTube "DJ Dusan Dojcar", určite nezabudni pozrieť moju FB stránku VideoDJ Dušan Dojčár. Veľmi rád Vám vypracujem cenovú ponuku na mieru. S pozdravom DJ Dušan.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím ak je ešte záujem nieje problém sa dohodnúť. Mám rád nevšedné akcie čo svadba v nedelu určite je :-) kludne ma kontaktuje spravím ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Milá nevesta, termín je ešte voľný. S úctou DJ Mike
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ak je to ešte aktuálne tak v nedelu mám čas ;-) Skúste si pozrieť môj profil, môj FB Fun Page, kontaktovať ma a zistíme či sa zmestím do vášho rozpočtu. Pekný deň prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem krasne. Termin momentalne volny. Skuste si pozriet moj progfil, pripadne www stranku. DJ Brano
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@bella1988 Ahoj, môžem sa opýtať,akého DJ ste si nakoniec vybrali a či ste boli spokojní? Tiež plánujeme menšiu svadbu... Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?