DJ, pripadne kapela na svadbu 20.10.2018 v Trnave

Ahojte, hladam DJa alebo kapelu na nasu svadbicku 20.10.2018 v Trnave. Este sme sa nerozhodli, ci budeme mat len DJa alebo najprv nejaku kapelu a potom DJa.. velmi by sme chceli aj kapelu, ale zalezi to od ponuk. Idealne kapelu, ktora nam zahra aj nieco moderne, aj starsie, proste tak, aby rozprudila zabavu a oslovila viacere generacie. Najdem take nieco? A DJa na tento termin budeme chciet urcite, takze prosim, ak mate tipy a mate niekoho s kym ste boli spokojne, dajte prosim vediet. Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pre Slovensko máme na tento rok štartovaciu ponuku hudobnej produkcie na svadbu za 290EUR. Sme mladí a hráme srdcom , k maximálnej spokojnosti klienta. Pozrite na náš profil, web alebo facebook :-) S pozdravom KV-Production.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, je to naša posledná voľná sobota v októbri ak by si mala záujem pozri náš profil. Hráme všetky žánre !!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer,tento termín je ešte voľný,viac o mne tu alebo na web stránke :-) vždy sa vieme dohodnúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný večer. My sme živá kapela SWAY BAND a sme zoskúpenie výlučne profesionálnych hudobníkov. Všetky skladby hráme úplne naživo, nehráme zo žiadnych karaoke ani MIDI podkladov. Náš repertoár tvoria najväčšie hity 80.,90. rokov, ale i súčasné hity rôznych žánrov - tanečné i pomalé. Nakoľko nehrávame celé svadby, v našom prípade by bola vhodná kombinácia s DJ, ktorého Vám tiež vieme zabezpečiť. Viac informácii o nás sa môžete dozvedieť na našej webovej stránke. Taktiež si tam môžete prečítať referencie od našich spokojných slovenských i zahraničných klientov.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Termín mám voľný, skúste si pozrieť môj profil.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím. Váš termín mám zatiaľ voľný, rád Vás prídem zabaviť. Pozrite prosím na môj profil alebo stránku. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Rád by som Vám ponúkol svoje služby DJa a moderátora pre Vašu svadbu. Pre bližie info ma môžete kontaktovať cez správu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme Ľudová hudba Bojňanci a pôsobíme v rámci celého Slovenska. ;-) Pozrite si náš profil kde nájdete aj viac informácií. :-) Čo sa týka vystúpenia na SVADBÁCH: KOMPLETNÝ SVADOBNÝ BALÍK: hranie pri odobierke + vyprevadenie + živá hudba do rána s ozvučením + DJ + hranie pri stoloch. (možnosť dohody už podľa požiadaviek) + možné doobjednanie starejšieho. VIAC NA NAŠOM PROFILE :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?