Dj Šimo - skúsenosti

Viete mi poradiť, mate skúsenosti s DJ Šimom. Mali ste ho niekto na svadbe? Ďakujem
Odpovedať
Respektíve DJ Pedro, nemáte s ním žiadne skusenosti?
Odpovedať
Ja mám iba pozitívne skúsenosti, už viackrát som ho videla v akcii. Profesionálny prístup, ochota, super jednanie a samozrejme perfektná zábava. Proste záruka kvality.
Odpovedať
velka ochota prispôsobiť výber hudby mladomanželom podľa želania - spokojnosť
Odpovedať
Hudba DJ Šima je výborná a hodiaca sa veľmi na svadobné hostiny... Osobne som sa stretla s jeho hudbou na jednej svadbe a bola som nadmieru spokojná. Veď od DJ - ja a jeho hudby veľmi záleží, aby sa svadba niesla v super atmosfére. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým,za ich úprimné hodnotenia,ktorým som mohol spríjemniť ich chvíle, svojou hudobnou produkciou :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dakujem baby za Vase odporucania moc ste mi pomohli ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Jednoznacne odporucam. Mali sme ho na sestrinej svadbe 28.6.2014 a spravil naozaj dobru zabavu.
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne odporucame aj my z Fantomu!!! ...profik a navyse super clovek ;-) !!!
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme ho mali na svadbe 8.8.2014 v Stupave a boli sme velmi spokojni, je velmi ustretovy, ludsky a da sa na vsetkom dohodnut. Spravil dobru zabavu, vsetci sa paradne zabavili :-)
Odpovedať
Z čerstvej vlastnej skúsenosti (13.9.2014) Petra odporúčam - všímavý, citlivo a pružne reaguje na náladu hostí, prispôsobuje hudobné žánre želaniam. Tancovali aj tí, čo zo zásady netancujú :D A oceňujem najmä komunikáciu pred aj počas svadobnej hostiny. Ešte raz ďakujeme za spríjemnenie "nášho" dňa ;)
Odpovedať
DJ Simo nam hral na svadbe 23.08.14. Je ochotny, spolahlivy a dodrzi, co slubil. Paci sa nam jeho profesionalne jednanie. Spravil vybornu zabavu. Vsetci sme sa bavili az do rana. Vrelo odporucame!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Priatelia,dakujem za vaše úprimne hodnotenia,verím ze vaše slova ma posunu v mojej práci ďalej....snažím sa robit svoju robotu poctivo a hlavný ste pre mna Vy,bez dobrej svadobnej spoločnosti by to nebolo ľahké,preto vďaka patrí aj Vám vsetkym👍
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
DJa Peťa Šima sme mali na svadbe 9.mája 2015 v Trnave. V prvom rade je to veľmi sympatický a komunikatívny človek /to zistíte už od prvého telefonátu/. Na samotnej svadbe bol nesmierne ochotný prispôsobiť hrané skladby /má obrovský repertoár skladieb/ požiadavkam mladomanželov, pričom vždy bral ohľad v rámci vzájomnej /príjemnej kamarátskej/ komunikácie i na svadobných hostí. Rozhodne môžem povedať /i za svoju manželku/, že by som DJ absolútne nemenil ;-) DJ Simo splnil všetky naše požiadavky: ľudský prístup /okamžite sme si potykali 8-) , úžasná komunikácia s ľuďmi počas svadby /pozývanie na parket, uvádzanie jednotlivých tanečných kôl, prípadné príhovory k jednotlivým častiam svadby /krájanie torty, očepčovanie, atď./. Vzhľadom i na početné odporúčania ta tomto fóre, ako som si všimol, je Peťo skutočne skromný a povďačný človek. Patrí mu od nás O B R O V S K É "Ď A K U J E M E" za tancovačku až do rána bieleho :-)
Odpovedať
Suhlasim so vsetkym, co je tu pisane. S hudbou DJ Petra Sima sme boli maximalne spokojni. Rozhodne odporucam, je to velky profesional. Este raz dakujeme za nezabudnutelny zazitok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
p. Simo nam hral na svadbe 20. juna v Trnave v Holiday inn a boli sme vsetci velmi velmi spokojni. Priatelsky pristup ku vsetkym, ochotny vyhoviet vsetkym poziadavkam, vedel dobre poradit, moderoval prijemne, hry a vsetko co ku svadbe patri. Repertoar pesniciek vsetko super, bavili sa vsetci svadobcania. Urcite odporucame! S manzelom ho pozdravujeme touto cestou a este raz dakujeme!
Odpovedať
Sme velmi radi, ze sme si na nasu svadbu vybrali prave DJ Sima. Jeho profesionalny pristup zabezpecil, ze sa vsetci hostia na svadbe nielen dobre zabavili ale aj dosyta vytancovali. Bolo vidiet, ze reagoval na zelania svadobcanov a odohral ich oblubene skladby. Este raz mu za nas patri jedno velke dakujeme. Ak sa rozhodnete vybrat si na vasu svadbu prave DJ Sima, mozeme vam zarucit, ze urcite nebudete lutovat. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
s p. Simom sme boli velmi spokojni.Super komunikacia, hudba uzasna hostia sa bavili, takze urcite odporucam.Velmi som spokojna ze sme si vybrali prave jeho:)
Odpovedať
Profilova fotka
mozeme len odporucat. velmi sa nam pacilo, ako sa vedel prisposobit vkusu hosti, takisto splnil moje zelanie ZIADNY ELAN A ZBIRKA. kedze sme mali sobas uz o druhej, hral nam aj dlhsie nez stanovenych 12 hodin, a dodal aj krasne osvetlenie miestnosti. inak mily a profesionalny pristup-ziadne negativa :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
vyber DJ na nasu svadbu bol velmi intuitivny, len na zaklade telefonickeho rozhovoru. a mozem povedat, ze s DJ Simom vsetci boli spokojni. hral podla preferencii hosti a na zelanie. vsetci sa bavili a tancovali az do rana a na konci velmi chvalili :) mozem len odporucat! ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
My sme mali tohto DJ na našej svadbe 3.9.2016... Bohužial, celé zle, hostia sa mi naňho sťažovali, hral naozaj zle, pri pulte ani nestál, celý čas sedel a klebetil, naželanie hrať nechcel, aj keď som mu povedala, nech také hrá, už pri prvom telefonáte bol veľmi nepríjemný, mali sme naplánované hry, s ktorými on vôbec nesúhlasil, hral dobre až vtedy, keď za ním prišiel hlavný družba a porozprával sa sním, ja som sa s ním skoro tiež pohádala, naozaj bol veľmi nepríjemný, ešte nám aj klamal, že sme boli dohodnutí, že hrá len do 3:00 rána, pritom sme sa na ničom takom nedohodli, nakoniec nám povedal, že je nevyspaný, lebo prerába dom... naozaj neprofesionálne správanie... škoda...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň prosím Vás vie mi dať niekto aktuálnejšiu recenziu na pána DJ Šima? Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den, viete mi prosim dat niektora. nevesta aktualnu referenciu na DJ Simo? Vopred dakujem 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?