DJ, starejsi a kapela na nasu svadbu pri Bratislave dna 15.06.2018? Dakujeme :)

Hladame DJja, starejsieho a kapelu na nasu svadbu pri Bratislave dna 15.06.2018? Akekolvek ponuky su viac ako vitane :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mame volno a sme z Bratislaaaaaaaaaavyyyyyyyyyyy 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem,chcem sa len uistiť či sa jedná o piatok,ak hľadáte Dj a moderátor som Vám k dispozícii :-) ak hľadáte originál starejšieho jedného poznám,2x som ho zažil a je super. :-) Viac o mne sa dozviete tu alebo na web stránke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme Ľudová hudba Bojňanci a máme všetko o čom píšete. Pozrite si náš profil kde nájdete aj viac informácií :) Čo sa týka vystúpenia na SVADBÁCH: KOMPLETNÝ SVADOBNÝ BALÍK: hranie pri odobierke + vyprevadenie + živá hudba do rána s ozvučením + DJ + hranie pri stoloch. (možnosť dohody už podľa požiadaviek) + možné doobjednanie starejšieho tak ako píšete :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekny den prajem! Ponukam Vam svoje sluzby Dj - a a moderatora na Vasu svadbu. Kludne si pozrite moj profil, alebo web stranku s mojimi sluzbami. Rad Vam vyhoviem a vyjdem v ustrety, tak aby boli splnene Vase predstavy a zelania. Viem odporucit a spolupracujem aj so starejsim a hudobnymi skupinami. V pripade zaujmu ma kludne kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň. My sme živá kapela SWAY BAND a sme zoskúpenie výlučne profesionálnych hudobníkov. Všetky skladby hráme úplne naživo, nehráme zo žiadnych karaoke ani MIDI podkladov. Náš repertoár tvoria najväčšie hity 80.,90. rokov, ale i súčasné hity rôznych žánrov - tanečné i pomalé. Nakoľko nehrávame celé svadby, v našom prípade by bola vhodná kombinácia s DJ, ktorého Vám tiež vieme zabezpečiť. Taktiež Vám radi zabezpečíme starejšieho, ako aj kompletnú zvukovú a svetelnú produkciu Vašej svadby v jednom balíku. Viac informácii o nás sa môžete dozvedieť na našej webovej stránke. Taktiež si tam môžete prečítať referencie od našich spokojných slovenských i zahraničných klientov.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Termín mám voľný. Súste si pozrieť môj profil.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, rád by som vás pozval na moj profil, kde sa môžete dozvedieť viac. s pozdravom Dušan Dojčár
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?