DJ v okolí Liptovského Mikuláša na 1.12.2018
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
Ponúkame Vám profesionálne ozvučenie a trendové osvetlenie Vašej svadby, vrátane kvalitných DJ´s služieb podľa Vašich predstáv !
DJ Čuky
Celé Slovensko
Profesionálny DJ na svadby s dlhoročnými skúsenosťami.
DJ & Starejší Dondo
Celé Slovensko
Chystáte svadbu alebo inú spoločenskú akciu, rád Vám pomôžem kontaktujte ma email: mdesignstudio@azet.sk 0949667747
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Ahojte, organizujeme svadbu na rychlo za mesiac, 1.12.2018 v okoli Liptovskeho Mikulasa. Nevieme, ci este vobec najdeme DJ, ktory by mal volny termin a ci sa oplati niekoho zhanat, ked vacsina hosti je bud starsia generacia (ti skor uz uprednostnuju pokojnejsie akcie) a druha cast su mlade rodiny s malymi detmi. My mame malu dcerku do dvoch rokov a druhe je na ceste, takze uz velmi tancovat nebudem moct. Znacna cast hosti nam potvrdila,ze do polnoci pojdu domov, s malymi detmi aj okolo osmej. Myslite si, ze to bude velmi zle, ak budeme pustat hudbu z notebooku? Reproduktor by nam pozical hotel,kedze tam casto organizuju skolenia a hadam bude postacujuci na ozvucenie miestnosti. DJ sa zajednavaju niekedy aj rok dopredu, takze sancu niekoho zohnat v obdobi stuzkovych je asi minimalna, resp. ziadna a ci by bol niekto vobec ochotny robit DJ na 6 -9 hodin. Len sa bojime, aby zas neviazla zabava a nebola to uplne nuda. Rozmyslame aspon nad nejakymi sutazami, aby aspon chvilku bol program.
Mali ste niekto takuto svadbu alebo sa chystate mat? Ak by ste mali na niekoho volneho kontakt, to by tiez potesilo.