DJ - Žilina a okolie

Profilova fotka
Ahojte hľadám nejakého dobrého Dja Žilina a okolie. Poznáte nejakých?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, môžem ponúknuť bezplatnú službu ako DJ tzn., že si účtujem iba cestovné náklady. Som dlhoročný kameraman a fotograf a už tretí rok robím aj ako DJ pre známych aj iných. Mám dobrú techniku a naozaj pestrý repertoár a viem ho prispôsobiť požiadavkám zákazníka. Som ochotný Vám urobiť dobrú hudbu bezplatne, pretože takto získavam aj ja skúsenosti. Ako Kameraman sa pohybujem po celom Slovensku, takže diaľka mi nerobí problém. Rád pomôžem - bližšie info na tel. S pozdravom a prianím pekného dňa Maroš.
Odpovedať
Profilova fotka
@marosch_video mate nejake video zo svadieb a udalosti ako dj? Viete mi ich poslat do spravy?
Odpovedať
Ponuka DJ aj v kombinaci živá hudba grátis fotobudka
Odpovedať
Profilova fotka
@marosch_video Super, ja som zase roky DJ a popri tom chodim znamym robit fotorafa na jubilea a oslavy. Pracu foto a video sledujem na svadbach uz dlho, takze ja by som mohol ist zase tocit a fotit. ALL in One a len za cestovne naklady. Super ze nas to bavi :))) @19lenuska Dobry den, ak napiste vas datum svadby, zvysite sancu ze sa vam ozve potencialne volny DJ na vasu svadbu. Mozno aj taky, ktory vam spravi vas den po hudbnej stranke dokonalym :)
Odpovedať
Profilova fotka
@19lenuska Dátum svadby?😉☝️🤙
Odpovedať
Profilova fotka
3.7.2021
Odpovedať
Profilova fotka
@19lenuska no žiaľ teraz vidím Váš termín svadby a ten mám už obsadený. Škoda, že ste ho nemali už pred tým. S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?