Dve kapely (rozne hudobne zanre) na svadbe - ano ci nie?

AHojte dievcata, vzhladom na to ze na svojej svadbe chcem aby sa kazdy zabaval ale zaroven aby som aj ja bola spokojna, musela som zacat rozmyslat nad alternativou dvoch kapiel.. Jednu uz mam definitivne vybranu a to je taka ktora sa paci mne..ziva kapela o troch ludoch ktori spievaju najma anglicke pesnicky, ale zvladnu aj nas folklor a slovenske ale to je podla mna uz len taky doplnok..to je kapela ktora robi show.. avsak moja cast rodiny pochadza z miesta kde na svadbach byvaju len dychove kapely a tancuje sa na klasicke ludovky… bohuzial moj partner jednak na taketo pesnicky nevie tancovat..a po druhe mne sa to sice paci ale stacilo by mi takych pesniciek max 5 :)) Altenrativa dvoch kapiel bude samozrejme aj financne narocnejsia. Ako ste sa s chutami hosti ohlasom hudby popasovali Vy? Brali ste ohlad aj na nich alebo ste si svadbu urobili uplne podla svojich predstav? Dakujem
Odpovedať
A to ti ta kapela co ti bude hrat moderne nevie zahrat aj ludove pesnicky ?? Ved to by mal byt zaklad aby vedeli hrat dobre ludove ked chcu hravat po svadbach.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež uvažujem o tejto alternatíve...máme však opačný problém. Máme už vyhliadnutú cigánsku kapelu ale chcela by som aj "moderné" pesničky, DJ - a sa stránim. Musíš sa rozhodnúť sama, treba myslieť na to, že svadba je len raz, no nikdy však nevyhovieš všetkým! Držím palec :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?