Hľadám DJ-a alebo kapelu na svadbu na 11.6.2016 v BA

danieladarudka
Autor diskusie
27.02.2016
ahojte, zmenil sa nam datum svadby so 16.7. na 11.6.2016 Na 16.7. sme mali zmluvne zarezervovaneho DJa DJ ZVUKO, bohuzial termin 11.6. ma uz obsadeny. Ak by bol zaujem http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/dj… Ak sa najde volny DJ pripadne kapela na 11.6.2016 do BA, ponuky poprosim aj s cenou, dakujem.
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
markxy
PRO
27.02.2016
Dobrý deň sme z Bratislavy pozrite náš profil cena zaleži od vašich požiadaviek termín máme ešte voľny
Odpovedať
Profilova fotka
djivvan
PRO
27.02.2016
Dobrý deň, som k dispozícii, info nájdete v profile. Pekný deň prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
djaifel
PRO
29.02.2016
Dobrý deň. Poslal som Vám IP. Príjemný deň prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
ziza55
16.05.2016
@danieladarudka ahoj...my sme mali rezerve dj zvuka na svadbu na 11.6...alôe sme zrusili hostinu naposlednu chvilu zial tak termin je volny u neho ak by si mala zaujem...prosim daj mi vediet...lebo nechce nam vratit zaplatenu zalohu..pokym sa mu termin neobsadi dakujem Zuzana
Odpovedať
Profilova fotka
spayble
PRO
24.05.2016
Dobrý deň Máte záujem o kvalitného profesionálneho DJa a nasvietenie Vašej sály na Váš jedinečný nezabudnuteľný deň??? Tak ste na správnom mieste. Ponúkame rôzne dekoreačne nasvietenie miestností, profesionálnu certifikovanú vnútornú pyrotechniku, konfety, profesionálnu laserovú show, videoprejkcie a iné. Všetko podľa požiadaviek naších klintiek/klientov. Tak neváhajte a oslovte nás a my Vám Váš svadobný deň a večer dovedieme do dokonalosti. emoticon Fotky viď na profile.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?