Dobrý deň prajem,
Ak dovolíte ponúknem sa Vám. Na Vami zadaný termín mám momentálne voľno. Som DJ zo Žiliny. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Ostávam s pozdravom,
Dj Marshiall
19.11.2016 sme mali našu svadbičku v TR a musím povedať že som spočiatku nevedela a šla možno do risku lebo som tohoto DJ osobne nepoznala. Tak som napísala asi tak pred 7 mesiacmi a čakala na reakciu. Odporučila mi ho moja kamoška že jej kolegyni hral tiež na svadbe. Tak som na ňu teda dala. Odpoveď som dostala hneď a pohodový človek. Na všetko ma upozornil a vysvetlil mi celý priebeh jeho práce. Mali sme takú atipickú sálu lebo bolo oddelená hudba od sediacich hostí. Hneď ma ubezpečil, že sa o všetko postará. Aj sa stalo. Počuli sme aj pri stoloch a aj na parkete. Rovnako som bola veľmi stotožnená s výberom skladieb aké zvolil po našej dohode. Páčia sa mi ľudia ktorí dodržia svoje slovo a neostane to len pri rečiach. Mali sme sa svadbe 17 detičiek a ani tie sa nenudili. Vymýšľal pre nich rôzne súťaže.. Páčilo sa mi to, že všetky boli odmenené. Vôbec som to nečakala a bola som príjemne prekvapená lebo pri stretnutí chcel len vedieť počet hostí a z toho deti. Ale aj my sme si to veľmi užili musím povedať. Parádne to uviedol a aj počas večera sa o všetko staral. Veľmi pekne ešte raz ďakujeme Dj Marshiallovi. Dopadlo to nad naše očakavania. Môžem len odporúčať a aj budem. Dlho na tento náš deň s mojim Jankom budeme pamätať a spoméínať a nepochybne aj naši hostia. :-) Ja som to riskla a vyplatilo sa mi to. Vám som tu teda chcela napísať že ozaj seriozny profík.. ahojkajte ;)
Marika
Rad Vám ponúknem naše služby DJa pre Váš svadobný deň. V prípade záujmu o bližšie informácie ma prosím neváhajte kontaktovať. Vždy sa dá dohodnúť na cene aby bola pre Vás prijateľná.