Hľadám DJ-a na svadbu 26.08.2017 v Košiciach

9. jún 20177

Ahojte, hladam DJ na nasu svadbu, ktora sa bude konat 26.08.2017 v Kosiciach, v Kolibe Zlata podkova.
Viete mi poradit niekoho s kym ste boli spokojni? Urcite budeme mat aj nejake specialne poziadavky na hudbu, nechcem aby to bola uplna svadbova klasika, obcas aj nieco rockovejsie.

Dakujem

• @karkulka1107  my sme mali svadbu v KE a hrali nám na nej DJ Peter a Patrik, nájdeš ich aj tu na MS medzi profesionálmi. Sú z PO, ale nemajú problém pricestovať do KE. Hrajú všetky žánre, dá sa s nimi dohodnúť, skvelý prístup a komunikácia, vrele odporúčam 🙂

• dakujeme pekne potesi 🙂

• Ahoj @didaa13 , dakujem za odporucanie, prave tychto DJ som si vybrala a sme spolu v komunikacii 🙂 🙂

• Sponzor fóra
  • @karkulka1107  dobrý den ja mam volno zatial na ten datum ak mate záujem nevahajte ma kontaktovať DJ STRELA

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Tibor Egry

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň , ak ešte hľadáte DJ na svadbu kontaktujte ma prosím cez profil alebo e-mailom

• Dobry den prajem. Termin mam momentalne volny. V prípade záujmu ma nevahajte kontaktovat cez profil, e-mailom, alebo telefonicky. Blizie info najdete v mojom profile ci na osobnej stranke.
    Dakujem

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    DJ Andy
    Celé Slovensko
    DJ na Svadbu. Profesionálna zvuková a svetelná aparatúra,koordinácia, štandartne nasvietenie sály, nazvučenie obradu, bohatý hudobný archív a iné..
    Dj - Hudba pre všetky vekové kategórie.
    Kvalitná technika, pestrý repertoár, svetelné efekty a dobré ozvučenie je prioritou !
    Výhodné ceny !!!
    DJ Turcar
    Bratislava
    Svadby, firemné akcie, eventy, stužkové, oslavy, ozvučovanie, karaoke, bublinková show, snehová show, osvetlenie....

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov