Hľadám duo husle+violončelo alebo DJ na svadbu v Senci 4.5.2019

15. máj 20185

Hľadám najlepšie duo, keďze ide o malú svadbu v Senci (40 hosti) v kombinácii husle a violončelo, pripadne iný nástroj, ktorý, by nám zahrali v kostole pri obrade a na zábave valčík a aj par klasických skladieb do tanca. Pokiaľ nenájdeme vhodných hudobníkov nahradili by sme zivú hudbu na zábave DJ-om, ktorý by už aj moderoval zábavu. Ak máte niekto niečo ešte volne a za rozumnú cenu na termín prosím napíšte.

• @lenkalienka27  Dobrý deň prajem, termín mám voľný, veľmi rád prídem na vašu svadbu ako DJ a moderátor. Pozrite si môj profil, kde sa dozviete viac, prípadne ma kontaktujte na mobil alebo emal. s pozdravom Dj Dušan

• @dudo12334  Dobrý deň, ďakujem za rýchlu reakciu. Mohla by som dostať cenovú ponuku od Vás? Môj email je slusnal@gmail.com.

Ďakujem.

• Ahoj som.z oklolia Sc poslal.som.ti.spravu.martin

• Sponzor fóra
  • @lenkalienka27  Dobrý večer, Váš termín mám zatiaľ voľný. Som svadobný pianista a svojou hudbou romanticky sprevádzam svadobné obrady, dokresľujem atmosféru počas svadobných hostín a hrám aj do tanca (nie len) k prvým mladomanželským tancom. Pre viac info navštívte, prosím, môj profil alebo web, a ak Vás moja ponuka osloví, pokojne sa mi ozvite. 🙂
    Peter

• Dobrý deň, vaša ponuka ma naozaj oslovila a chcela by som sa opýtať na cenovú ponuku. Hráte aj na organe? V kostole je organ k dispozícii, klavír však nie. Môžte mi prosím napísať cenu a nejaké bližšie info na môj email slusnal@gmail.com?

Dakujem.

Lenka Slušná.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    DJ Lukas Matej
    Celé Slovensko
    Kreatívny Dj s profesionálnym prístupom a technikou.

Živá ľudová hudba & vlastný DJ,hráme a spievame pre Vás v 3 člennom zložení: I.husle, kontrabas, akordeón.
    DJ ANAVI
    Bratislava
    Music 4 your Wedding. Top music, sound and light.
    Moderovanie v nemeckom aj v anglickom jazyku.
    Moja vášeň, Vaša spokojnosť

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov