Hľadám duo husle+violončelo alebo DJ na svadbu v Senci 4.5.2019

Hľadám najlepšie duo, keďze ide o malú svadbu v Senci (40 hosti) v kombinácii husle a violončelo, pripadne iný nástroj, ktorý, by nám zahrali v kostole pri obrade a na zábave valčík a aj par klasických skladieb do tanca. Pokiaľ nenájdeme vhodných hudobníkov nahradili by sme zivú hudbu na zábave DJ-om, ktorý by už aj moderoval zábavu. Ak máte niekto niečo ešte volne a za rozumnú cenu na termín prosím napíšte.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkalienka27 Dobrý deň prajem, termín mám voľný, veľmi rád prídem na vašu svadbu ako DJ a moderátor. Pozrite si môj profil, kde sa dozviete viac, prípadne ma kontaktujte na mobil alebo emal. s pozdravom Dj Dušan
Odpovedať
@dudo12334 Dobrý deň, ďakujem za rýchlu reakciu. Mohla by som dostať cenovú ponuku od Vás? Môj email je slusnal@gmail.com. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj som.z oklolia Sc poslal.som.ti.spravu.martin
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkalienka27 Dobrý večer, Váš termín mám zatiaľ voľný. Som svadobný pianista a svojou hudbou romanticky sprevádzam svadobné obrady, dokresľujem atmosféru počas svadobných hostín a hrám aj do tanca (nie len) k prvým mladomanželským tancom. Pre viac info navštívte, prosím, môj profil alebo web, a ak Vás moja ponuka osloví, pokojne sa mi ozvite. :) Peter
Odpovedať
Dobrý deň, vaša ponuka ma naozaj oslovila a chcela by som sa opýtať na cenovú ponuku. Hráte aj na organe? V kostole je organ k dispozícii, klavír však nie. Môžte mi prosím napísať cenu a nejaké bližšie info na môj email slusnal@gmail.com? Dakujem. Lenka Slušná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?