Hľadám hudobnú skupinu na svadbu 19.9.2020

Ahojte ! :-) bola by som veľmi povďačná za každé odporúčanie na hudobnú skupinu na svadbu :-) alebo fakt že dobrého DJ. Svadba bude na východe, takže by som bola rada ak by to bola kapela z východu, aby sme nemuseli riešiť aj ubytovanie pre členov kapely. Ďakujem krasne a prajem peknu nedeľu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No... Sarisske parobci, cavargos, pohoda live, larix, ester, bratia gorminovci, wendigo, verbung, medley.... Je ich milión ozaj. Tieto sú tuším všetky s mužským spevákmi a ceny sa pohybujú okrem bratov gorminovci 900-1200e (sú to kapely s väčšinou 5timi a viac členmi,)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabinka88 vo stvrtok 4.7. som sa na svadbe na Domasi striedal s kapelou PohodaLive, hrali neskutocne, vedia sa hudobne prisposobit a fantasticky vygradovat atmosferu ... @hatsepset dik za hint, palec hore pre PohodaLive 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@djhusenica tiež som ich chcela ešte minulý rok na 3.10.2020 a už mali obsadene 😂
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame DJ aj kombináciu DJ a harmonikár čiže 2v 1, s pozdravom Šenky.
Odpovedať
@hatsepset - prepáčte, že do toho vstupujem, ale sú to Bratia Grominovci. Vznikol taký malý preklep.
Odpovedať
Profilova fotka
@bratiag prepáčte 🙈. Nevšimla som siii
Odpovedať
@gabinka88 ...urcite vrelo odporucam skupinu Level zo sabinova ...my sme ich mali teraz v aprili vybrali sme si ich nakolko vsetke dobre kapely co sme poznali mali obsadene tak sme si ich nasli na youtube ...najhorsie bolo ze nikde ziadne recenzie....no vobec to nelutujem nakolko ako sa vravi risk je zisk a my sme mali neskutocne hudbu ktoru kazdy chvalil a nakoniec sme ich zavolali aj na ples :) su 5 z toho jedna spevacka maju viac hudobnych nastrojov ..na dalsi rok maju cenu 700 eur + cestovne hraju do 3:00 a potom sa viete dohodnut
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?