Hľadám kapelu na 6.7.2013 na svadbu v Košiciach

16. jún 2013100

kapela na svadbu košice?

• Duo Axis - party band - ak ešte stále zvažujete....srdečne vás pozývame na svoj profil na tomto portáli, prípadne na našu webku.
    Hudobná produkcia slovenská, maďarská, česká, zahraničná - od oldies po najnovšie hity 2013
    Ľudovky, Repete, divoké roma - čardáše....
    live pianista.
    akcie po celej SR !!!

• Odporucam AXIS 🙂

• Sponzor fóra
  • @loladesign  Vasa svadobna dekoracia nema absolutne nic spolocne s hladanim kapely

• Odporučam skupinu Trial Moldava nad Bodvou

• Ahoj, dobrá kapela je Skupina Family, len neviem ako su na tom s terminom. Tak skus, posielam odkaz: http://www.family.wbl.sk/

• My sme mali pred 2 tyzdnami cimblovku Popradcan - uplne skveli - ludovky aj moderne, vsetkym sa velmi pacili. 😎

• jednoznacne ESPRIT!

• ja som bola kamoske na svadbe a hrala tak skupina Live boli supeeeeeeeeeer
    odporucam
    nazivo je nazivo,vedia urobit riadnu zabavu
    tu je link keby niečo:livekapela.eu

• odporučam hudobnu skupinu SONIC 🙂 najdeš ich na FB maš aj tam kontakt ak chceš 🙂

• prepač hoci neskoro...ale tak ak mozem ....uz som to pislaa ale v inej sekci....odporučam juno,junior..prospekt exotik..akordic...roland...ale určite sonic by som nebrala....ani medium.....mediu mviem su slavni no precitajte si corobia ako zoberu zalohy a nedojdu....a kolko rano si zapytaju a sonic...tak ty zas ...neviem ale nemam dobri pocit z kapely...ktori ked idu niekde hrat tak stale ina speváčka alebo ten čo sola hraje no proste melodia...nemam rada kapely...ktore povedia vsetko na zivo a polku hraju cez seqencer...a mozno ani daktori tam nevedia hrat...tak ked uz celu svadbu na podklady tak zavolam juno alebo tender....a ci pana viem ze zabava v plnom prude.....a tieto kapely maju aj meno....aspon juno ma.....a radost ich pocut.....dakujem

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ak chcete váš svadobný deň urobiť ešte výnimočnejším, voľba dámskeho kvarteta je tá pravá! Ponuku vám ušijeme na mieru podľa vašich predstáv.
    DJ Andy
    Celé Slovensko
    DJ na Svadbu. Profesionálna zvuková a svetelná aparatúra,koordinácia, štandartne nasvietenie sály, nazvučenie obradu, bohatý hudobný archív a iné..
     Svadba je najúžasnejším dňom v živote človeka.
    Výber správnej hudby na Vašej svadbe dokáže vyčariť
    neopakovateľný zážitok a usmev.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov