Hľadám ľudovú skupinu na 23.8.2014

17. feb 201450

Dobrý deň. Diskusiu som založila lebo by ma zaujímalo, či niekto nevie o nejakej dobrej ľudovej skupine na východe, čo by mala v tento dátum voľné? Ďakujem K.

• @klaudiaklaudia  - myslis cimbalovku?

• V podstate neviem aky je rozdiel medzi tym. Ide mi o skupinu, ktora poriadne rozpeckuje zabavu na svadbe 🙂 Mate nejake video k nahliadnutiu?

• @klaudiaklaudia  info v IP 😎 ....

Ak niekto hlada perfektnu cimbalovku - odporucam "stara hubda borievka" .... kontakt poskytnem cez IP,alebo staci pouzit stary dobry google 😉 ...

• Sponzor fóra
  • sme tu pre Vas 🙂

• My sme tradičná ľudová kapela - Hudobná skupina KOZOVANKA. Nájdete si nás priamo cez webový prehliadač. Aj, keď sme z Bratislavy, nie je pre nás problém pricestovať aj na východ. Termín 23. 8. 2014 máme ešte voľný. Dajte prosím vedieť.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Profesionálny Dj na svadby:hudobná produkcia,moderovanie,osvetlenie,ozvučenie,karaoke atď.
    Zabavíme všetkých ľudí, 27r. praxe , pôsobnosť v 5 slov. rádiách profi zvuk. a svet. technika , MODEROVANIE , plazivý dym , detská show , bublinky ,
    DJ Braňo
    Prešov
    Svadby, plesy, stužkové, rodinné oslavy, firemné večierky, športové podujatia, ozvučenie, osvetlenie...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov