Hľadám živú hudbu na svadbu 19.8.2017 v Košiciach

25. apr 201770

Ahojte som zúfalá pracujem v zahraničí a je ťažké nájsť hudbu cez inetrnet odporúčte mi kapelu s ktorou ste boli ozaj nadmieru spokojný budem Vám veľmi vdačna .nechcem aby mali dlhé prestávky a aby boli ozaj živý 😃

• Dobrý deň, som z kapely Wooders, sme unplugged akustická kapela, pre viac info pozrite náš profil alebo web 🙂

• Zdravím , v prípade, že hľadáte živú kapelu v plnom obsadení , skúste pozrieť náš profil medzi profesionálmi Kapela Medley z Trebišova.

• Dobrý deň. Radi Vám prídeme na svadbu urobiť dobrú zábavu: hud.skupina EPILÓG zo Svidníka. Skúsená a ostrieľaná kapela, ktorá hrá od ľudoviek až po ROCK. Stačia prvé dve kolá a vieme prispôsobiť repertoár zloženiu svadobčanov, aby nálada "gradovala". Počas prestávok možnosť zábavy pri stoloch s harmonikou a husľami...

• Sponzor fóra
  • Melody zo Sokolian (4 páni a 1 žena)... cez prestávky hrajú pri stoloch (gitara, saxofóny, bubon...)

• Skúste sa informovať u kapely LoBand, super partia , perfektná speváčka
    www.hudbakosice.sk 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Pekný deň ! My sme živá kapela SWAY BAND a sme zoskúpenie ôsmych, výlučne profesionálnych hudobníkov. Viac informácii o nás sa dozviete v našom profile, na FB alebo na našom webe 🙂

• BANKROT Snina. Ak chcete , pozrite si náś "fejsbuk" : "hudobnaskupinaBANKROT" ; VĎAKA ;

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Top DJ pre Vašu svadbu alebo firemnú párty. Profesionalita, široký hudobný archív, hudobná produkcia podľa Vašich predstáv, moderovanie, spoľahlivosť.
    Živá ľudová hudba & vlastný DJ,hráme a spievame pre Vás v 3 člennom zložení: I.husle, kontrabas, akordeón.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov