Hladame DJ a zaroven moderatora na svadbu 22.8.2015 v Holici.

4. feb 2015120

Hladame niekoho, kdo nielen hra ale aj odmoderuje hry. Ak sa najde niekdo volny, piste prosim ponuky aj s cenou. Dakujeme. Ocenime aj vsetky odporucania !

• Ahoj, ja odporúčam R. Krchníka, len neviem či bude voľný - ja som ho mala zajednaného rok dopredu.... a bol perfektný... presne podľa mojich predstáv v romantickom duchu - vypustili sme si holubice, pripravil nám krásny ohňostroj a ako sa vraví čerešničkou na torte bolo krájanie torty s vnútorným ohňostrojom - medzi tým hry a veľa veľa rôznych maličkostí, ktoré tomu dodávali perfektnú atmosféru....

• Dobry deň,v klude mňa kontaktujte.

• Cena 250,-

• Sponzor fóra
  • @rastozamecnik  Dobry den. Dakujeme za odpoved. Chceli by sme sa opytat:
     - fungujete len ako DJ alebo aj uvadzate vecer, organizujete zabavu a moderujete hry ?
    - aky mate hudobny repertoar?
    - zostanete aj do 6 do rana ak bude treba alebo mate casovy limit?
    - bolo by mozne osobne stetnutie koncom marca ? Prip. hned podpis zmluvy a vyplatenie zalohy, co je potreba

• @majka2015  Dakujem za odporucanie. Mohla by si mi poslat nejaky kontakt? Nasla som iba fb. Z toho co popisujes, mi nieje jasne ci robi iba starejsieho alebo aj DJa. A ako je to cenovo?

• Ahoj, je starejší, DJ i koordinátor svadby....kontakt pohľadám a pošlem, cenu mal základnú okolo 450€ a priplácalo sa za ohňostroj a nádhernú stenu ako z prskaviek - čo si nemusíš dať.... hral do vtedy pokiaľ sa ľudia bavili....bol úžasný....

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @oxana_s  Termín voľný, pozrite prosím na môj profil alebo stránku, rád Vás prídem zabaviť.

• @oxana_s  zavolajte mi a dohodneme sa.

• @oxana_s  cena je dovtedy dokedy budete. Zorganizujeme aj hry a bez mikrofonu to samozrejme nejde.

• @oxana_s  pozrite si moj profil alebo www stranku 🙂 🙂

• Ahoj, odporucam Dj Ryana a starejsieho Michaela, naozaj spravili super zabavu, vrelo odporucam, hostia sa zabavali a boli spokojni. Velmi odporucam hru "KOC" to bolo naozaj super. Juraj a Katka

• Dakujem vsetkym za ponuky a rady. Toho svojho sme si vybrali a ci je to ten pravy sa uvidi. Tesime sa a urcite dame vediet ako to dopadlo, hadam to pomoze zase dalsim. O. a J.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ak chcete váš svadobný deň urobiť ešte výnimočnejším, voľba dámskeho kvarteta je tá pravá! Ponuku vám ušijeme na mieru podľa vašich predstáv.
    DJka eLLy d, Ozvučenie svadobného obradu, Neoficiálny svadobný obrad, LED nasvietenie/osvetlenie sály, Prenájom zvukovej techniky.
    DJ Gabo
    Bratislava
    Profesionálna zvuková a svetelná technika a služby DJ-a.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov