Hodí sa viac Dj alebo živá hudba na svadbu?

Co sa viac hodi ? Dj alebo skupina? Aj Dj tak z okolia Svidnik alebo Presov ..dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak si chces vybrat bud alebo, tak podla mna lepsia volba je DJ (predsa len je tu viac moznosti ulahodit hostom - pesnicky na zelanie atd). My budeme mat aj aj. Kapela nam dojde zahrat 1-2 kolecka. Bude to urcite prijemne ozvlastnenie :) Zvysok vecera bude hrat DJ
Odpovedať
Profilova fotka
@dzejnkaaa trafila si klinec po hlavice :) naj volba je mat to aj to (aj ked financne trosku narocnejsia moznost)... doda to akcii taky trosku iny punc, hudobny stereotyp tym padom nehrozi 8-)
Odpovedať
Každého vec vkusu. Ja by som zvolila (aj volím na svojej svadbe) živú hudbu. Pesničky z CD si môžem pustiť aj doma. Je síce pravda, že živá kapela nezahrá možno všetko, ale kapela je skrátka kapela. Ak sa nevieš rozhodnúť a financie dovolia, tak zvoľ kapelu aj DJ. Tým určite nič nepokazíš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to nie je o tom, čo sa hodí viac, ale čo sa páči tebe. Živá hudba dokáže vytvoriť úplne inú atmosféru, ako dj. Dj zase zahrá všetky pesničky, ktoré chceš, ako originály a preto som si aj ja vybrala dj. Ano je mi jasne, že aj skupina mi vie zaspievať napr. Nazareth - Love hurts, ale nikdy to nebude také ako ked to počuješ ako originál.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to pravda ze kapela ti nevie zahrat vsetky pesnicky :D ale ak sa s nou dohodnes, mozno by ti vedela pustit nejake pesnicky co mas oblubene.
Odpovedať
na svadbu patrí určite živá hudba, na diskotéku môžte ísť kedykoľvek:-D
Odpovedať
Ide o to, co komu vyhovuje. Ja som jednoznacne za DJ-a, a to z toho dovodu, ze ak chcem napr. pesnicku od Michala Davida, chcem, aby to znelo ako Michal David, a nie ako nejake nepodarene karaoke v podani kapely, kde az na konci zistim, ze to, na co som tancovala, bol Michal David. Ja proste neverim kapele, ze dokaze odspievat plnohodnotne celu svadbu, mam proste take skusenosti zo svadieb (tento rok sa zo svadbami akoby vrece roztrhlo :)) Okrem toho, na 100 percent plati, ze po redovom tanci, uz kapely nevladzu, maju dlhsie pauzy medzi kolami a pod. Hudba je spolu s jedlom najdolezitejsia vec, co si hostia vsimaju, preto chcem, aby bola 100 percentna. A to ti kapela nedokaze, a mozte si tu na tomto fore hovorit co chcete. DJ ti pusti vsetko, vie dat "podmaz" ked sa napr. veceria a podobne. Ma sirsi repertoar. Preto je najlepsia kombinacia DJ plus nejaki cigani na cimbale alebo nieco podobne.....
Odpovedať
Profilova fotka
uplne suhlasim s @lenkakov7. moje slova :D
Odpovedať
Profilova fotka
100ludi,100chuti,100nazorov...najviac vsak zalezi vediet co "chcem" a potom si spravne vybrat...tak ako medzi hudobnymi skupinami,tak aj medzi DJs su aj dobri,ale aj uplny babraci...nie kazda skupina zakonite musi "zniet" ako nepodareny karaoke band a navyse nevladat a taktiez - nie je DJ s notebookom a reprakmi made in china za honorar 50eur/noc,taky ako chlapik - co to vie,ma na com a naozaj ho to bavi...takze asi tolko ;-) ... Zelam vsetko najlepsie a spravnu volbu ;-) Miro
Odpovedať
My sme mali živú kapelu ktorá mala svojho DJ-a :-)
Odpovedať
Ahoj...my budeme mať živú kapelu, ale takú, ktorá nám vie pustiť aj moderné pesničky ako DJ a cez prestávky ešte jeden z nich hráva na harmonike...už som ich počula....a ozaj to dobre vymysleli, lebo sú akoby 2v1 ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?