Hudba a nezabudnuteľná zábava, svadba Žilina - poraďte

Ahojte nevestičky, hľadáme skvelého človeka na svadbu, ktorý sa postará o zábavu po celý večer- skvelá hudba, skvelý program, zábava, osvetlenie. Niekoho na koho je spoľahnutie a na koho my a naši drahí nikdy nezabudneme. Na nete aj tu je toho kvantum, rada by som nejaké odporúčanie od niekoho, kto takého človka osobne zažil. Ďakujeme :*
Odpovedať
Profilova fotka
poznam, ale nie je zo ziliny...:)
Odpovedať
Dostala som tip na pana Hrusku. Ma niekto s nim skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Hľadáte ozvučenie, osvetlenie, Dj-a na svadby, firemné akcie, plesy, stužkové, rodinné oslavy a iné??. Dj´s, osvetlenie, ozvučenie, na svadbách, rodinných oslavách, jubileách, stužkových, plesoch, firemných akciách a iných. Djingu sa venujem od r. 2002, ponúkam Vám svoje skúsenosti, poradenstvo ohľadom všetkých typov akcii. Máme široké portfólio ozvučovacej, svetelnej techniky a repertoár všetkých hudobných žánrov, pre všetky vekové kategórie, aj podľa Vašich požiadaviek. Oldies (abba, boney m, smokie, pomada a iné) ľudovky, čardáše, rusnácke, cigánske , repete, disco, známe súčasné aj staré hity, talianske, španielske hity, staré dobré funky (kool&the gang, delegation, mezzoforte, imagination a iné), slovenské, české hity, zábavné tanečné hity, latino, gypsy kings, grécke, twist, rock n roll a iné. Serióznosť, spoľahlivosť, kvalita a profesionalita je naše heslo. Máme v ponuke aj karaoke show, svetelnú, laserovú show a množstvo iných. Pokrývame celú Slovenskú republiku. Pozrite si fotky z rôznych akcii v mojom profile. Bližšie info osobne , telefonicky, alebo emailom.
Odpovedať
Ďakujem, hudbu máme zajednanú :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666 Ahoj, wewe, mozem sa spytat, koho ste nakoniec zajednali? Tiez prave hladam hudbu a je toho kvantum, clovek ma z toho vsetkeho hlavu ako melon :-)
Odpovedať
@wewe666 ahoj neviem či nepíšem neskoro boli sme na svadbe kde hral pán hruška mladomanželia vysolili 700e A zábava O ničom toť len moj skromný názor :-)
Odpovedať
Mame zajednaneho pana Hrusku. Tak uvidime. :) menit uz nejdeme rozhodovali sme sa medzi nim a Marosom Chvojkom. Inych sme ani nezvazovali. Bude to moderna svadba nakolko nemame radi folklor ani zivu hudbu. Pan Hruska ponuka modernu verziu svadieb videli sme aj video no ciste sialenstvo. Ano cena ako pise 12janka32 ale tesime sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666 Tak super! To rozhodovanie je hrozne, ja hladam kapelu, mam par tipov, musim si to este vsetko pokukat, ale verim, ze budete spokojni so svojim vyberom, drzim palce :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Baby moje zabava bola famozna !!! J.Hruska proste top top najlepsi. Vsetci boli maximalne spokojni na druhy den zniceni zo skakania :D kto nezazije nepochopi! Moderna zabava ziadne fidlikanie na playback, lasery, karaoke, kinect, program, starejsi, my sme sa nemuseli o nic starat za tie peniaze to stoji!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?