Hudba, DJ, svadba Nitra 12.05.2018. Poradite prosim?

6. okt 201770

Ahojte vsetci,
Hladam dobreho DJ na nasu svadbu, ktora bude 12.05.2018.
Viete mi prosim niekoho odporucit - najlepsie z vlastnej skusenosti.
Hladame niekoho, kto nam aj miestnost pekne osvetli, ozvuci a vytvori fajn atmosferu. Taktiež by sme chceli mat rozne hry, s ktorymi by asistovala družicka, takže najlepsie by bolo aby s tým nebol nejaký problem. Ako rodina sa velmi radi bavime a tancujeme, takže rozbehnut zabavu nebude až taký problem 🙂
Pockam na Vase názory a navrhy.
Dakujem a prajem pekný den.

• Ahoj, odporucam DJ Fera Kabata, je top v Nitre, preto si aj myslim, ze bude uz obsadeny, ale za opytanie nic nedate 🙂

• Ja odporúčam z vlastnej skúsenosti DJ Čuky, super zábava pre všetky vekové kategórie, až do rána bieleho. Overený aj na našej svadbe a potom hral aj švagrovi na svadbe. S termínmi neviem ako je na tom, skús pozrieť na jeho stránke.

• Dobry deň prajem, ak ste si ešte nenašli DJa, môžem vám ponúknuť moje služby, váš termín mám zatiaľ volný. Viem vám zabezpečiť všetko, čo ste písali v príspevku (nasvietenie sály, svadobné hry, súťaže a pod.). Info o mne ako aj recenzie nájdete v mojom profile aj na mojej stránke. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať správou, emailom alebo telefonicky. Prajem pekný deň 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, ja sa zaoberám prácou DJ-ja + starejšieho v jednej osobe (DJ Pavol Ďuran) a v rámci náplne mojej práce je robiť nie len "púšťača hudby", ale v prvom rade moderátora a zabávača. V mojom profile, ako aj na internetovej stránke nájdete všetky potrebné informácie, taktiež aj fotogalériu, či rôzne ukážky priamo zo svadieb...

• Dobrý večer. Termín mám voľný.Skúste si pozrieť môj profil.

• Dobrý deň,tá najlepšia zábava pre všetky vekové kategórie na správnom mieste,viac o mne tu alebo na web stránke 🙂 😉

• Dobry vecer, termin je volny - nevahajte ma kontaktovat.
    Dakujem

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    DJ Čuky
    Celé Slovensko
    Profesionálny DJ na svadby s dlhoročnými skúsenosťami.
    DJ Miro / VideoDJ Miro
    Celé Slovensko
    Ponúkame produkciu rôznych hudobných žánrov. DJ / VideoDJ s Projekciou / KARAOKE / Ozvučenie / Osvetlenie / Dekoratívne LED nasvietenie ...
    Živá ľudová hudba & vlastný DJ,hráme a spievame pre Vás v 3 člennom zložení: I.husle, kontrabas, akordeón.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov